.

.

Ве молиме Исклучете Го Знакот За Вода-8 х 12 Алуминиум Не Заборавајте Да Го Исклучите Знакот За Вода-Знаци За Вода - Исклучете Го Знакот За Вода-Знакот За Исклучување ?

Ве молиме Исклучете Го Знакот За Вода-8 х 12 Алуминиум Не Заборавајте Да Го Исклучите Знакот За Вода-Знаци За Вода - Исклучете Го Знакот

DEN 87.84

Пристапност
Залиха

ВЕ МОЛИМЕ ИСКЛУЧЕТЕ ЈА ВОДАТА ЗНАК-Материјал : Калај / Алуминиум Метал Големина мерки : 12 инчи х 8 инчи (30х20 см). Објавете го овој алуминиумски знак во бањи; во близина на чешми и диспензери за вода за пиење за да се осигурате дека нема да се потроши ниту една капка вода. ЗНАК ЗА ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ВОДАТА-Идеален За сите објекти, овој воден знак ги охрабрува луѓето да не трошат вода и да ги исклучуваат славините по употреба. Имаат заоблени агли, 2 претходно дупчат дупки во центарот за лесно монтирање. Потсетувањето е ефективно. ВЕ МОЛИМЕ ИСКЛУЧЕТЕ ГО ЗНАКОТ ЗА СЛАВИНА - може да се стави во просториите таму автоматски вентил за исклучување на водата уште не се користи. Одлично за внатрешен или надворешен знак кој потсетува на важноста од зачувување на водата без нејзино трошење. Лесно разбирлив знак со графика. ЗНАК ЗАЧУВАЈ ВОДА-Знак потсетувајќи за можноста за истекување на вода и потребата за цврсто затворање на чешмата.

Параметри на производот

Слична стока