.

.

Раскошна Рачно Изработена Музичка Кутија За Накит Во Класичен Стил Со Брава И Клуч - Многу Песни За Избор-Девојчето На Тато

Раскошна Рачно Изработена Музичка Кутија За Накит Во Класичен Стил Со Брава И Клуч - Многу Песни За Избор-Девојчето На Тато

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Мелодија : 18 забелешка движење (ве молиме изберете погоре опција за достапни наслови на песни) Навистина единствен подарок со чист и класичен дизајн за безвременска привлечност. Дизајнирана со современ пристап, оваа прекрасна рачно изработена италијанска музичка кутија за накит е изградена од цврст брест. Неверојатната граница за вметнување дрво (тип на паркет) е комплиментирана со финиш со сјај. Извонредните надворешни карактеристики се комплиментирани од неговиот кадифен ентериер. Мелодија : 18 забелешка движење (ве молиме изберете погоре опција за достапни наслови на песни). Навистина единствен подарок со чист и класичен дизајн за безвременска привлечност. Дизајнирана со современ пристап, оваа прекрасна рачно изработена италијанска музичка кутија за накит е изградена од цврст брест. Неверојатната граница за вметнување дрво (тип на паркет) е комплиментирана со финиш со сјај. Извонредните надворешни карактеристики се комплиментирани од неговиот кадифен ентериер. Навистина единствен подарок со чист и класичен дизајн за безвременска привлечност. Дизајнирана со современ пристап, оваа прекрасна рачно изработена италијанска музичка кутија за накит е изградена од цврст брест и ги вклучува само најдобрите достапни материјали. Неверојатната граница за вметнување дрво (тип на паркет) е комплиментирана со финиш со сјај.

Параметри на производот

Слична стока