.

.

Корпи за Складирање Корпи за Складирање Облека за Играчки Корпи За Складирање Облека Корпи За Складирање Морска Трева Правоаголна Корпа За Складирање Ткаени Корп?

Корпи за Складирање Корпи за Складирање Облека за Играчки Корпи За Складирање Облека Корпи За Складирање Морска Трева Правоаголна

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

синтетички материјал КОРПА за СКЛАДИРАЊЕ играчки може да биде за складирање во домот, дневната соба и спалната соба, складирање на сарафани, облека,. КОРПИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ на РАБОТНАТА ПОВРШИНА оваа завршна кофа ќе го направи вашиот дом поуреден. И ќе имате добро расположение со уредна соба. ПРАВОАГОЛНИ ТКАЕНИ КОРПИ има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба, што ви дава добро искуство со користење. ТКАЕНИ ОВОШЈЕ кошница дизајн Со Двојна рачка со мазна површина, практичен и удобен за употреба. ПЛЕТЕНИ КОРПИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ канти корпи За складирање На работна површина Широк опсег на примена, костум за бања, студентски дом, спална соба, дневна соба и некои други места. синтетички материјал. КОРПА за СКЛАДИРАЊЕ играчки може да биде за складирање во домот, дневната соба и спалната соба, складирање на сарафани, облека,. КОРПИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ на РАБОТНАТА ПОВРШИНА оваа завршна кофа ќе го направи вашиот дом поуреден. И ќе имате добро расположение со уредна соба. ПРАВОАГОЛНИ ТКАЕНИ КОРПИ има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба, што ви дава добро искуство со користење. ТКАЕНИ ОВОШЈЕ кошница дизајн Со Двојна рачка со мазна површина, практичен и удобен за употреба. ПЛЕТЕНИ КОРПИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ канти корпи За складирање На работна површина Широк опсег на примена, костум за бања, студентски дом, спална соба, дневна соба и некои други места. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Корпата За складирање-Боја : Избрани плетени канти за складирање. - Материјал : planан морска трева жардиниера. - Може да биде за складирање во домот, дневната соба и спалната соба, складирање на сарафани, облека итн Плетена Корпа Со Овошје. - Може да ги задоволи вашите секојдневни животни потреби и може да ви помогне да ја одржите вашата соба во ред ткаена корпа со морска трева.

Параметри на производот

Слична стока