.

.

Авантура Чека Бебе Туш Партија Покани 25 картички со Коверти, Родово Открие Партија/ Роденден Покани Картички, Материјали, Украси

Авантура Чека Бебе Туш Партија Покани 25 картички со Коверти, Родово Открие Партија/ Роденден Покани Картички, Материјали, Украси

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

1) ДИМЕНЗИЈА : големина на картичката За Покана 4 "х 6" Насловот на главата и преводите се правилно наведени на страницата со доволно празно место за сите ваши клучни информации. 2) ПАКЕТ : Комплет од 25 покани (вклучени 25 бели пликови) по пакување, секој производ е цврсто завиткан осигурајте се дека ви доставува непроменети. 3) МАТЕРИЈАЛ : Изработен од одлична залиха на картички од 250 грама, професионално дигитално печатење, светла боја, јасни детали, без размачкување со мастило. ВАШИТЕ гости ДЕФИНИТИВНО ќе уживаат да ја добиваат оваа прекрасна покана. 4) ПОКАНЕТЕ и УЖИВАЈТЕ : Се Надевам дека имате прекрасен и незаборавен роденден, поканете пријатели, членови на семејството и сите што се грижите или се грижите за вас. Се надевам дека овие картички ќе ви го осветлат денот. 1) ДИМЕНЗИЈА : големина на картичката За Покана 4 "х 6". Насловот на главата и преводите се правилно наведени на страницата со доволно празно место за сите ваши клучни информации. 2) ПАКЕТ : Комплет од 25 покани (вклучени 25 бели пликови) по пакување, секој производ е цврсто завиткан осигурајте се дека ви доставува непроменети. 3) МАТЕРИЈАЛ : Изработен од одлична залиха на картички од 250 грама, професионално дигитално печатење, светла боја, јасни детали, без размачкување со мастило. ВАШИТЕ гости ДЕФИНИТИВНО ќе уживаат да ја добиваат оваа прекрасна покана. 4) ПОКАНЕТЕ и УЖИВАЈТЕ : Се Надевам дека имате прекрасен и незаборавен роденден, поканете пријатели, членови на семејството и сите што се грижите или се грижите за вас.

Параметри на производот

Слична стока