.

.

SUPNEED Обновување Забавува Ремен 3 x30ft, Лабораторија Тестирани 33750lbs Пауза Сила, Тешки Влечење Ремен Со Јамка-Бонус Торба За Складирање, Погоден За Итни Теренски Џип Во?

SUPNEED Обновување Забавува Ремен 3 x30ft, Лабораторија Тестирани 33750lbs Пауза Сила, Тешки Влечење Ремен Со Јамка-Бонус Торба

DEN 255.52

Пристапност
Залиха

НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ : Изработен од тежок полиестерски материјал со висока јачина со двојно ткаење за невидена отпорност на кинење, ПОТРЕБНИ се двојни Ремени За обновување На Полиестер отпорни НА УВ вода Лабораториски Тестирани И Сертифицирани 33750 килограми Јачина На Кршење. СУПЕРИОРЕН ДИЗАЈН : ВРВНИ ремени за влечење тешки со армирани јамки и заштитен ракав. Тројно полнење за дополнително засилување и обвивка од оксфорд со висока јачина за да се намали абењето. Идеален за влечење големи камиони, влечење тешка опрема; теренски возила, први реагирачи или нешто тешко што треба да се премести. ВИСОКО ВИДЛИВИ теренски возила, први реагирачи или нешто тешко што треба да се премести. ВИСОКО ВИДЛИВА И ВОДООТПОРНОСТ : ременот за влечење е изработен од 100% Полиестер со светло зелена боја за влечење или враќање на заглавено возило во темни услови и лесно може да се измие по употреба на Калливо Место. 4 ВО 1 & БОНУС : ремените Го Користат како Ремен За Влечење, Ремен За Обновување, Ремен За Штедење Дрвја или Ремен За Продолжување На Винчот во случај на вонредна состојба, кога вашиот автомобил ќе заглави во песок, длабоки јами, мочуришта итн.

Параметри на производот

Слична стока