.

.

Облачна Завршница Алуминиумска Урна За Кремирање За Возрасни Со Кадифена Кеса Горниот Капак Вазна За Човечка Пепел Возрасен За Погреб Погреб Колумбариум или Дома?

Облачна Завршница Алуминиумска Урна За Кремирање За Возрасни Со Кадифена Кеса Горниот Капак Вазна За Човечка Пепел Возрасен За Погреб Погреб

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

✿ МАТЕРИЈАЛ : - Алуминиум | Насликани ✿ ГОЛЕМИНА : - 10 "Х х 7. ✿ УРНА Е ЕДНОСТАВНО СЕКОЈ КОНТЕЈНЕР : - Во Кој има Кремирана Пепел. Клучот, Општо Земено, Е Да Се Открие Обемот На Кремираните Остатоци И Потоа Да Се Собере Урна. Се Додека Остатоците Се Вклопуваат Во Урната, Не Постојат Прописи Или Барања За Тоа Колку Голема Или Мала Треба Да Биде Урната. ✿ УБАВА ДУША ЗАСЛУЖУВА УБАВА ПОЧИТ : - Нашите Дизајнери се Посветени На Создавање На Нашите Урни За Пепел Со Вас На Ум, Овозможувајќи Ни Да Создадеме Длабоки, Духовни, Убави и Спокојни Дизајни Кои Всушност Имаат Значење. ✿ ДЕНЕС, УРНИТЕ Се : - Главен Дел од Погребниот Свет и Често Одат Рака Под Рака со кремирање. Урните Прават Традиционална Опција Со Можност За Персонализација. Тие Можат Да Се Чуваат, Отфрлаат Или Дури И Да Се Одгледуваат Во Дрво. Каде ТРЕБА ДА ЧУВАТЕ УРНИ ДОМА : - Идеално, Сакате Да ја Поставите Урната На Локација со Висока Позитивна Енергија. Општо Земено, Тоа Значи Дека Во Домот Што Е Свртен Кон Исток, Североисток, Југоисток Или Југозапад, Урната Треба Да Се Стави Во Просторија Во Североисточниот Или Северозападниот Дел На Домот. Секоја Урна Е Рачно Изработена Од Најтрајните Материјали, Обезбедувајќи Исклучителен Квалитет На Градба И Завршница. Ние Не Користиме Или Поддржуваме Какви Било Техники За Масовно Производство И Користиме Време Почитувани Традиционални Техники На Производство Во Чест На Вашата Сакана. Урната Е Рачно Изработена И Уникатна На Свој Начин. Совршено За Да Ја Почитувате Вашата Сакана.

Параметри на производот

Слична стока