.

.

Адаптер За боксови Компатибилен СО JBL Турнеја Еден-Магнетоснап Пд Агол Адаптер, Магнетни Пд Агол Адаптер За Полнење Уред Зачувувач ЗА JBL Турнеја Едно-Метално Сребро

Адаптер За боксови Компатибилен СО JBL Турнеја Еден-Магнетоснап Пд Агол Адаптер, Магнетни Пд Агол Адаптер За Полнење Уред Зачувувач

DEN 271.20

Пристапност
Залиха

? [МАГНЕТНО ПОЛНЕЊЕ] Адаптер За Боксови Компатибилен Со Jbl Турнеја Еден Едноставно вклучете го магнетниот адаптер Во Вашата Турнеја. Во меѓувреме, приклучете ја другата страна на тековниот полнач и кабел. Кога?време е за полнење, само поставете го кабелот насекаде во близина на вашиот адаптер И МАГНЕТСКИ *ПРИЛЕПЕТЕ* во позиција за да започнете со полнење!. [100 W ВИСОКА МОЌНОСТ] Способен да превезува ДО 100 W МОЌНОСТ, можете безбедно да ја наполните Вашата Турнеја Со мир на умот! Работи исто толку добро со мали уреди како и уредите гладни за енергија. ? [90 СТЕПЕН АГОЛ] Оптимизирајте го вашиот десктоп простор Со Магнетоснап Пд Агол Адаптер?е внимателен 90 степен прав агол изградба. Вашиот кабел за полнење ќе биде уредно насочен на вашата работна маса. ? [АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА] Изградена од висококвалитетни материјали ОД АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА. Адаптерот За Агол На Магнетоснап пд е издржлив и стилски, одлична надградба на вашиот постоечки полнач. ? [ДОЛГОВЕЧНОСТ НА УРЕДОТ] Зачувајте ја портата за конектор На Вашата Турнеја! Постојаното приклучување и исклучување може да го истрошат пристаништето. Со Адаптерот За Агол На Магнетоснап ПД, само оставете го адаптерот Во Вашата Турнеја И поврзете се магнетно и ЗАЧУВАЈТЕ ја портата за полнење. ? [МАГНЕТНО ПОЛНЕЊЕ] Адаптер За Боксови Компатибилен Со Jbl Турнеја Еден. Едноставно вклучете го магнетниот адаптер Во Вашата Турнеја. Во меѓувреме, приклучете ја другата страна на тековниот полнач и кабел. Кога?време е за полнење, само поставете го кабелот насекаде во близина на вашиот адаптер И МАГНЕТСКИ *ПРИЛЕПЕТЕ* во позиција за да започнете со полнење!. [100 W ВИСОКА МОЌНОСТ] Способен да превезува ДО 100 W МОЌНОСТ, можете безбедно да ја наполните Вашата Турнеја Со мир на умот! Работи исто толку добро со мали уреди како и уредите гладни за енергија. ? [90 СТЕПЕН АГОЛ] Оптимизирајте го вашиот десктоп простор Со Магнетоснап Пд Агол Адаптер?е внимателен 90 степен прав агол изградба. Вашиот кабел за полнење ќе биде уредно насочен на вашата работна маса. ? [АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА] Изградена од висококвалитетни материјали ОД АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА. Адаптерот За Агол На Магнетоснап пд е издржлив и стилски, одлична надградба на вашиот постоечки полнач. ? [ДОЛГОВЕЧНОСТ НА УРЕДОТ] Зачувајте ја портата за конектор На Вашата Турнеја! Постојаното приклучување и исклучување може да го истрошат пристаништето.

Параметри на производот

Слична стока