.

.

9h Тајмер 13 Брзини Простор Грејач Со Далечински Управувач, Кула Вентилатор Без Сечила, Ладење Греење Воздух Циркулатор Вентилатор За Домашна Спална Соба Дневна Соб?

9h Тајмер 13 Брзини Простор Грејач Со Далечински Управувач, Кула Вентилатор Без Сечила, Ладење Греење Воздух Циркулатор Вентилатор За

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Уникатен Дизајн Без Сечила : Побезбедниот Дизајн Без Сечила Го Зголемува Волуменот На Воздухот Додека Дува Мек Воздух,Обезбедувајќи Безбедност На Бебињата,Децата И Домашните МиленициГолемиот Наклон Турбина Тивок Воздушен Канал Може Да Се Постави Насекаде За Да Создаде Тивка И Ладна Средина За Вас. Широк Опсег На Ладење : Со Висока 31 Инчи И Широко Распространета Осцилација Од 120°, Оваа Функција Помага Да Се Понуди Рамномерна И Широка Површина За Ладење И Ефикасно Обезбедува Прилив На Ладење На Секој Агол Што Дува. Грејач На Безбедна Просторија : Грејачот Е Изработен Од Материјал Што Го Задржува Пламенот За Да Постигне Нула Опасност Од Пожар.Совет Над Заштита Исклучи Грејач Кога е Соборен,Совршен За Куќи Имаат Деца и Домашни Миленици.Заштитата Од Прегревање Автоматски Ќе Се Исклучи Грејачот Кога Грејачот Ќе Се Прегрее. Паметен Вентилатор : Функцијата За Тајмер Од 9 Часа И Тивката Функција За Работа Го Прават Овој Поладен Вентилатор Идеален За Употреба При Спиење.Далечински Управувач И Паметен Допир, Ви Овозможуваат Да Доживеете Интелигентен Живот. Четири Сезони На Располагање : Напојуван Од 3-брзински Режими На Топол Ветер и 10-брзински Природен Режим На Ветер,Овој Вентилатор На Кулата Без Сечила Е Одличен За Домашна Употреба во Затворени Простории За Сите Сезони,Обезбедувајќи Ви Да Уживате Во Топлината Во Зима и Да се Разладите За Време На Топлото време. Овој Производ Може Брзо Да Се Излади/Загрее За 3 Секунди.Уште Повеќе, Тој Се Надгради Со Ултра Тивка Технологија, Правејќи Да Уживате Во Мирна И Топла Средина Додека Спиете Без Досаден Шум.Идеален За Спална Соба,Канцеларија,Дневна Соба И Бања.Широк Опсег На Ладење Со Висока 31 Инчи И Широко Распространета Осцилација Од 120°, Оваа Функција Помага Да Се Понуди Рамномерна И Широка Површина За Ладење И Ефикасно Испорачува Прилив На Топлина До Секој Агол Што Дува.

Параметри на производот

Слична стока