.

.

VXB бренд Јапонија MJC-55K-Wh 1/2 инчи до 7/8 инчен флексибилен спој за спојување на типот на типот ДОГОВОР 2 ДИАМЕТЕР: 7/8 инчи Должина на спојувањето: 78 СОВЕТНА СОДРИНА НАДВО?

VXB бренд Јапонија MJC-55K-Wh 1/2 инчи до 7/8 инчен флексибилен спој за спојување на типот на типот ДОГОВОР 2 ДИАМЕТЕР: 7/8 инчи Должина на

DEN 6392.32

Пристапност
Залиха

Спојување на носење 1 дијаметар : 1/2 инч Спојување со дијаметар од 2 дијаметар : 7/8 инчи. Должина на спојување : 78. Спојување на надворешниот дијаметар : 55. 7-15 дена испорака. VXB Brand, NBK Јапонија MJC-55 K-WH 1/2 инчи до 7/8 Inchjaw-Type Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC-55 K-Wh 1/2 инчи до 7/8 инчен вилица-тип Флексибилна спојка, ова е флексибилно тип на вилица спојка. Bellвонките овозможуваат ексцентричност, ангалумсализигмент и крајна игра. СОВЕТНИК ЗА ОБЕЗБЕДУВА 1 ДИАМЕТЕР : 1/2 Инчоуплинг Дорт 2 Дијаметар : 7/8 инчи Должина на должина : 78Кулинг Надворешен дијаметар : 55material : Не'рѓосувачкиот е флексибилен спој на вилицата. и поделба на центарот и ракавот непречено. Екселентната флексибилност овозможува да се прифати ексцентричноста на погрешно поставување и вибрациите на извртувањето. Флексибилен спојка од типот на вилица од 7/8 инчи од типот на типот на вилицата, 55 K-WH-1-2 INCH-7-8 INCH.

Параметри на производот

Слична стока