.

.

Анголички када чистач 2 парчиња миење садови за миење садови за сунѓер во форма на вода во форма на биоразградливо чистење сунѓери за миење садови за миење садови з?

Анголички када чистач 2 парчиња миење садови за миење садови за сунѓер во форма на вода во форма на биоразградливо чистење сунѓери

DEN 142.56

Пристапност
Залиха

Овие сунѓери за чистење садови се доволно абразивни за да не ги гребеат кујнските прибор Кичен чистење сунѓер. Можете да го користите нашиот природен сунѓер, и сунѓер за чистење за оние тврдоглави што нема да излезат. Платно за миење садови. Направете садови за перење, нема тешка работа за вашата сопруга, мама или девојки. сунѓер за чистење када. Потопете ги овие сунѓери за миење садови во топла вода неколку минути пред да ги користите за нив да се прошират природно. сунѓери што не се нула. Совршен за садови, чешми, мијалник, чинии, прибор за јадење и други површини што треба да ги исчистите. чистач со зеленчук од зеленчук. Овие сунѓери за чистење садови се доволно абразивни за да не ги гребеат кујнските прибор. Кичен чистење сунѓер. Можете да го користите нашиот природен сунѓер, и сунѓер за чистење за оние тврдоглави што нема да излезат. Платно за миење садови. Направете садови за перење, нема тешка работа за вашата сопруга, мама или девојки.

Параметри на производот

Слична стока