.

.

Ггрбх Надворешен Покажувач Компас Деца Мултифункционален Водоотпорен Прозрачен Пренослив Насочен Прецизен Теренски Компас

Ггрбх Надворешен Покажувач Компас Деца Мултифункционален Водоотпорен Прозрачен Пренослив Насочен Прецизен Теренски Компас

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Нема чуден мирис, пријателски материјал, здрав и сигурен Применливи сценарија : дневно патување, патување на отворено, интеракција родител-дете, симулирано учење. Точно позиционирање, лесно и преносливо. ЛЕР ноќно гледање на отворено може да биде итен случај. Идентификувајте ја насоката и истражете го непознатото. Поставете го хоризонтално со стрелката насочена кон север. Нема чуден мирис, пријателски материјал, здрав и сигурен. Применливи сценарија : дневно патување, патување на отворено, интеракција родител-дете, симулирано учење. Точно позиционирање, лесно и преносливо. ЛЕР ноќно гледање на отворено може да биде итен случај. Идентификувајте ја насоката и истражете го непознатото. Поставете го хоризонтално со стрелката насочена кон север. Нема чуден мирис, пријателски материјал, здрав и сигурен.Применливи сценарија : дневно патување, патување на отворено, интеракција родител-дете, симулирано учење.Точно позиционирање, лесно и преносливо.ЛЕР ноќно гледање на отворено може да биде итен случај.Идентификувајте ја насоката и истражете го непознатото. Поставете го хоризонтално со стрелката насочена кон север.

Параметри на производот

Слична стока