.

.

Омефар Микрометар, Мерач На Чувствителност 0 Поставување Надворешен Микрометар 0-1 инчен Јаглероден Челик со висока Прецизност 0,0001 инчен Прецизен Микрометар Дебел?

Омефар Микрометар, Мерач На Чувствителност 0 Поставување Надворешен Микрометар 0-1 инчен Јаглероден Челик со висока Прецизност 0,0001 инчен

DEN 275.04

Пристапност
Залиха

●Вградена Опрема За Ограничување На Силата За мерење На микрометарот вретено со вградена опрема за ограничување на силата за да бидете сигурни дека точните повторувачки отчитувања €Премиум Материјали Q алатката за мерење на микрометар е изработена од висококвалитетен материјал од јаглероден челик со долг работен век и се користи за мерење на надворешниот дијаметар. ●Генијална Изработка●алатката за мерење на микрометар има точни отчитувања, извонредна изработка и јасни ваги за одржување на точни отчитувања на податоците. Рамките На Апликациите, Широкиот опсег На примена, алатката за мерење на микрометар е погодна за механика и златари за да направат точно мерење. ①0 Поставување на поставување 0, ротирачкиот навој ракав е поставен на 0, висока точност и стабилно мерење. Точното читање, деликатната изработка и јасната скала одржуваат точно читање на податоците. Вретеното на мерната алатка со вградена опрема за ограничување на силата за да бидете сигурни дека точните повторувачки читања. 0 поставување, ротирачки навој ракав е поставен на 0, висока точност и стабилно мерење.

Параметри на производот

Слична стока