.

.

СПОРТСКИ Контејнери За Чај Керамичка Минијатурна Тиква Лабава Тегла За Чај Шише Од Тиква Фенг Шуи Ву Пренослив Носител На Медицина За Патување Фенг Шуи Украс За Де?

СПОРТСКИ Контејнери За Чај Керамичка Минијатурна Тиква Лабава Тегла За Чај Шише Од Тиква Фенг Шуи Ву Пренослив Носител На Медицина За

DEN 158.56

Пристапност
Залиха

Керамички Канистер За Чај Со Метален Капак Пренослива Мини Порцеланска Контејнерска Тегла За Чајно Кафе Има И Пренослив Дизајн На Големина и Доволен Капацитет за Чај Лисја и Прашоци За Складирање Керамичка Тегла За Складирање Капакот Може Да Ги Задржи Лабавите Лисја Од Чај Подалеку од И, Мултифункционални и Практични. Керамичка Минијатурна Тиква Користејќи Премиум Керамички Материјали, Теглата За Складирање е Сигурна и Практична за Употреба, Долг Век на Траење. Лабава Тегла За Чај Како Безбеден И Удобен Калап за Пакување со Капак, Овозможува Храната Да Остане Свежа И Сува Подолго. Минијатурен Ву Лу Керамичката Тегла За Складирање Чува Сува Храна, Како Што Се Чај, Житарки, Сува Храна, Житарки, Ориз, Грав, Ореви,. Керамички Канистер За Чај Со Метален Капак Пренослива Мини Порцеланска Контејнерска Тегла За Чајно Кафе Има И Пренослив Дизајн На Големина и Доволен Капацитет за Чај Лисја и Прашоци За Складирање. Керамичка Тегла За Складирање Капакот Може Да Ги Задржи Лабавите Лисја Од Чај Подалеку од И, Мултифункционални и Практични. Керамичка Минијатурна Тиква Користејќи Премиум Керамички Материјали, Теглата За Складирање е Сигурна и Практична за Употреба, Долг Век на Траење. Лабава Тегла За Чај Како Безбеден И Удобен Калап за Пакување со Капак, Овозможува Храната Да Остане Свежа И Сува Подолго.

Параметри на производот

Слична стока