.

.

Организатор на полици на табели со 2-слојни унфико, прилагодлива пластична решетка за складирање на решетки за плоштад корпа за столбови за складирање на табели по?

Организатор на полици на табели со 2-слојни унфико, прилагодлива пластична решетка за складирање на решетки за плоштад корпа

DEN 159.68

Пристапност
Залиха

Направено од пластични материјали за животна средина, издржливи и лесни за чистење 4 цврсти бои за ваш избор да одговараат на вашата домашна декорација. Големина : 21,5 x 14 x 20 cm / 8,46 x 5,5 x 7,8 инчи / тежина : 180g. Рабовите се мазен дизајн, нудат безбедност кога користите. Чекори за инсталација Ве молиме, видете ја сликата бр.3 (2-слоеви и висината може да се прилагодат сами). Овој организатор на врвни 2 полици е мултифункционален, може да се користи како организатор на бројачи за бања за соодветни тоалети; Организатор на кујна за мирудии, прибор и закуски; Организатор на биро/канцеларија за млеко во прав/шише, чаша, сад за пенкало, часовник итн; Организатор за шминка на Vanity Frester за вашите производи за нега на кожата и алатки за уметност за нокти итн. Направете класифицирани работи на едно место, уредни и уредни. Направено од пластични материјали за животна средина, издржливи и лесни за чистење. 4 цврсти бои за ваш избор да одговараат на вашата домашна декорација. Големина : 21,5 x 14 x 20 cm / 8,46 x 5,5 x 7,8 инчи / тежина : 180g. Рабовите се мазен дизајн, нудат безбедност кога користите. Чекори за инсталација Ве молиме, видете ја сликата бр.3 (2-слоеви и висината може да се прилагодат сами). Овој организатор на врвни 2 полици е мултифункционален, може да се користи како организатор на бројачи за бања за соодветни тоалети; Организатор на кујна за мирудии, прибор и закуски; Организатор на биро/канцеларија за млеко во прав/шише, чаша, сад за пенкало, часовник итн; Организатор за шминка на Vanity Frester за вашите производи за нега на кожата и алатки за уметност за нокти итн.

Параметри на производот

Слична стока