.

.

Вемун Ретро Корпа За Отпадоци Пластичен Кабинет Пластичен Контејнер Со Капак Тркалезна Корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци Контејнер За Ѓубре За Бања Со Капак Дрв?

Вемун Ретро Корпа За Отпадоци Пластичен Кабинет Пластичен Контејнер Со Капак Тркалезна Корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци Контејнер

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

КВАДРАТНИ КОНТЕЈНЕРИ со КАПАЦИ Корпа За Отпад - дизајнот на прстенот под притисок е погоден за вашиот живот и топла и удобна атмосфера КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА мулти-сцена апликација, ретро ѓубре да биде во дневна соба, кујна, спална соба, бања, хотел,. МИНИ ДЕСКТОП КОНТЕЈНЕР КОРИСТИ заштеда на ПРОСТОР компактната и тесна конзерва за отпад е совршена за секој агол од куќата. КОНТЕЈНЕР со КАПАК покрај тоа, ние исто така ќе ви обезбедиме добра услуга за клиенти, доколку имате какви било прашања, ќе ви одговориме навреме. ТРКАЛЕЗЕН КОНТЕЈНЕР СО КАПАК МАТЕРИЈАЛ Корпа За Отпадоци Висока класа и заштита НА животната средина пп материјал, - пријателски и безбеден за употреба. КВАДРАТНИ КОНТЕЈНЕРИ со КАПАЦИ Корпа За Отпад - дизајнот на прстенот под притисок е погоден за вашиот живот и топла и удобна атмосфера. КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА мулти-сцена апликација, ретро ѓубре да биде во дневна соба, кујна, спална соба, бања, хотел,. МИНИ ДЕСКТОП КОНТЕЈНЕР КОРИСТИ заштеда на ПРОСТОР компактната и тесна конзерва за отпад е совршена за секој агол од куќата. КОНТЕЈНЕР со КАПАК покрај тоа, ние исто така ќе ви обезбедиме добра услуга за клиенти, доколку имате какви било прашања, ќе ви одговориме навреме. ТРКАЛЕЗЕН КОНТЕЈНЕР СО КАПАК МАТЕРИЈАЛ Корпа За Отпадоци Висока класа и заштита НА животната средина пп материјал, - пријателски и безбеден за употреба. Список на пакети 1 х Карактеристики на корпата за отпадоци-Материјал : пп пластика. - Големина : Околу 31,00Х24, 00Х24, 00см/12, 18Х9, 43Х9, 43инимитација дрво жито ѓубре може. - Креативен дизајн и симулација на површина од цврсто дрво, што одговара како што сакате корпи за отпадоци.

Параметри на производот

Слична стока