.

.

Организатор На Облека од кабилок Торба За Цветна Шминка Торба За Влечење торба за чанта за чување јорган торба за патување торбичка за перење торбичка за перење 2 П?

Организатор На Облека од кабилок Торба За Цветна Шминка Торба За Влечење торба за чанта за чување јорган торба за патување торбичка за перење

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Торба за Перење со врвки : со оваа практична торба за складирање ватенка, можете да ја чувате јорганот и густата облека по зимата Торба за Складирање облека : Погодна за преместување куќа, складирање, подароци за загревање на куќата, организација и други функции. Организатор На патнички Багаж : Широко користен, може да складира постелнина за домаќинство, чаршафи за ватенка, перница за кукли, складирање на сите, детски играчки, за да ви помогне да го организирате вашиот дом на уреден начин. Торби за Складирање облека : Украсени со цртани модели, овие чанти за врвки се прекрасни и извонредни. Вреќа За Перење : дизајнот на Врвки е практичен, лесен за отворање и затворање, спречувајќи ја вашата облека и јорган од влага и. Торба за Перење со врвки : со оваа практична торба за складирање ватенка, можете да ја чувате јорганот и густата облека по зимата. Торба за Складирање облека : Погодна за преместување куќа, складирање, подароци за загревање на куќата, организација и други функции.

Параметри на производот

Слична стока