.

.

Плоча за уметност за нокти, природна смола Камени нокти Арт Палети смола за мешање на нокти Палета Полска боја за мешање на боја златен раб смола држач за нокти гел ?

Плоча за уметност за нокти, природна смола Камени нокти Арт Палети смола за мешање на нокти Палета Полска боја за мешање на боја

DEN 125.92

Пристапност
Залиха

Камен материјал од природна смола, мазна и професионална текстура, лесна за чистење и избришување Погодно за фондација за мешање и мешање на бои за нокти, кармини, пигменти, итн. Може да се користи за прикажување на завршени дела за уметност на ноктите. Доволно големи за да држите многу повеќе бои и пигменти што сакате да ги мешате. Прекрасна боја и удобна текстура, високо оценета и исклучителна. Опис : Палетата направена од камен од природна смола, мазна и исклучителна. Доволно големо за држење на гел полски, цртање бои, фондација, итн. Мазна и професионална текстура, лесна за чистење и бришење. Карактеристики : Камен материјал од природна смола, мазна и професионална текстура, лесна за чистење и бришење. Погодно за фондација за мешање и мешање на бои за нокти, кармини, пигменти, итн. Може да се користи за прикажување на завршени дела за уметност на ноктите.

Параметри на производот

Item Type:
Nail Art Palette
Optional Colors:
Rose Red, Black, Blue
Package Weight:
Approx. 67g
Package List:
1 x Nail Art Palette:
Слична стока