.

.

АЦЕ Стакло 6887-243 Круг Дното Колба, Тежок Ѕид, Еден Врат, 29/42 Заеднички, 3 Л

АЦЕ Стакло 6887-243 Круг Дното Колба, Тежок Ѕид, Еден Врат, 29/42 Заеднички, 3 Л

DEN 1816.16

Пристапност
Залиха

3Л Капацитет 29/42 Заеднички. Продадени Во Секоја. Колба со тркалезно дно со краток врат и надворешен зглоб. Достапно во стандарден и тежок ѕид. Тежок ѕид приближно 30% потежок од стандардниот ѕид. Користени од дувачи на стакло при изработка на колби со еден или повеќе вратови.

Параметри на производот

Слична стока