.

.

Латекс торба за колекционер на урина возрасни урина со кеси за урина катетер торбички торбички торбички уринарни торби за постари мажи

Латекс торба за колекционер на урина возрасни урина со кеси за урина катетер торбички торбички торбички уринарни торби за постари мажи

DEN 345.60

Пристапност
Залиха

[Премиум материјали] : Колекторот на урина е изработен од висококвалитетен латекс, без стимулирање и алергија на кожата Ткаенината на гаќичките е изработена од висококвалитетна ткаенина, која има добра пропустливост на воздухот. [Удобно за употреба] : Спречете го страничното истекување и отпорот на стареење. Ергономски дизајниран, со добра еластичност и сила на затегнување, лесна и удобна. [Применливи луѓе] : Колекционерската торба за урина е широко користена за уринарна фреквенција, итност, уринарна инконтиненција и кома, спутум, пациенти на кои им е потребен одмор во кревет по операција на фрактура. [Сценари за апликација] : Корпите за катетер на урина се користат во домови, старечки домови, домови за благосостојба, институции за рехабилитација, добри болници и возила што трчаат. [Пакетот вклучува] : 1 x колекционер на урина, 1 x катетер на урина, 1 x торба за урина, долна облека од 1 x. Слободно можете да не контактирате со нас ако имате какви било прашања. Ние ќе бидеме среќни да ви служиме. [Премиум материјали] : Колекторот на урина е изработен од висококвалитетен латекс, без стимулирање и алергија на кожата. Ткаенината на гаќичките е изработена од висококвалитетна ткаенина, која има добра пропустливост на воздухот. [Удобно за употреба] : Спречете го страничното истекување и отпорот на стареење. Ергономски дизајниран, со добра еластичност и сила на затегнување, лесна и удобна. [Применливи луѓе] : Колекционерската торба за урина е широко користена за уринарна фреквенција, итност, уринарна инконтиненција и кома, спутум, пациенти на кои им е потребен одмор во кревет по операција на фрактура. [Сценари за апликација] : Корпите за катетер на урина се користат во домови, старечки домови, домови за благосостојба, институции за рехабилитација, добри болници и возила што трчаат. [Пакетот вклучува] : 1 x колекционер на урина, 1 x катетер на урина, 1 x торба за урина, долна облека од 1 x. Слободно можете да не контактирате со нас ако имате какви било прашања. Ние ќе бидеме среќни да ви служиме. Карактеристики : Колекторот на урина е изработен од висок квалитет на латекс, без стимулирање и алергија на кожата. Спречете го страничното истекување и отпорот на стареење. Ткаенината на гаќичките е изработена од висококвалитетна ткаенина, која има добра пропустливост на воздухот.

Параметри на производот

Item Type:
Urine Collector
Material:
Latex, Macromolecule, etc.
Color:
As Pictures Show
Options:
1# Men Normal Type, 2# Women Normal Type, 3# Men Atrophy Type
Weight:
Approx. 200g
Package list:
1 x Urine Collector:
1 x Urine Catheter:
1 x Urine Bag:
1 x Underwear :
Instructions:
1. Firstly, use the water or air to flush the urine bag to prevent the urine bag from sticking. If the catheter is flattened or discounted, use hot water.:
2. Attach the belt to the waist. The triangle cloth is attached to the small belly. Put the penis into the urinal;:
3. The two long belts on the triangle cloth are downwards, separated from the middle of the two legs, and connected backwards and upwards with the two short belts on the triangle cloth. The exhaust switch on the urine bag is opened, and the urine bag is hung on the side of bed, after the catheter is connected with the urine bag, you can use it.:
Слична стока