.

.

Јазмом тркала количка за убавина маникир работа количка за убавина салон количка за убавина салон лабораториска количка мулти фиока

Јазмом тркала количка за убавина маникир работа количка за убавина салон количка за убавина салон лабораториска количка мулти фиока

DEN 1000.00

Пристапност
Залиха

Широка употреба : Можете да ставите сè што сакате, како што се тоалети, крпи, занаети, растенија, алатки, намирници, храна, документи, итн Тоа помага да ги организирате и транспортирате вашите работи погодно и да се ослободите од хаосот. Мултифункционално : количката може да се користи како организација за лабораториски алатки, колички за услуги за убавина, колички, колички за клиника, итн., За складирање и движење. Материјал : Нашите производи користат дебела челична рамка, така што е оптоварување и издржлива. Може да ви помогне да чувате разни алатки и предмети за да ја направите вашата работа удобна. Одличен дизајн : 4 мазни тркалачки универзални тркала, лесни за движење, многу погодно за движење, можете да го повлечете на која било позиција во студиото. Стил : Нашите колички од не'рѓосувачки челик доаѓаат во различни спецификации, можете да ги купите според вашите потреби. Како прво, ви посакувам мазна работа и среќен живот. Широка употреба : Можете да ставите сè што сакате, како што се тоалети, крпи, занаети, растенија, алатки, намирници, храна, документи, итн. Тоа помага да ги организирате и транспортирате вашите работи погодно и да се ослободите од хаосот. Мултифункционално : количката може да се користи како организација за лабораториски алатки, колички за услуги за убавина, колички, колички за клиника, итн., За складирање и движење. Материјал : Нашите производи користат дебела челична рамка, така што е оптоварување и издржлива. Може да ви помогне да чувате разни алатки и предмети за да ја направите вашата работа удобна. Одличен дизајн : 4 мазни тркалачки универзални тркала, лесни за движење, многу погодно за движење, можете да го повлечете на која било позиција во студиото. Стил : Нашите колички од не'рѓосувачки челик доаѓаат во различни спецификации, можете да ги купите според вашите потреби.

Параметри на производот

Double:
Material:
We use pure stainless steel to make the storage rack, so this anti-rust effect is very durable and clean and easy to clean.
Features:
4 wheel storage racks, you have 4 fixed shelves to store your things, which can help you keep the studio tidy and clean, which is very convenient in daily work.
Packing list:
storage rack * 1.
Service:
We have a professional service team, if you have any questions, please feel free to contact us.
Слична стока