.

.

Маршалтаун Прошим пакет од 12 инчи - 12 -инчен обезмастено сечило, рачка на прозким и прицврстување на рачката на проскин.

Маршалтаун Прошим пакет од 12 инчи - 12 -инчен обезмастено сечило, рачка на прозким и прицврстување на рачката на проскин.

DEN 1432.00

Пристапност
Залиха

Marshalltown Proskim е најпосакувана професионална и DIY Drywall алатка за премачкување на ултра мазен финиш Удобната ергономска пластична рачка на Proskim е лесна, лесна за држење и ви овозможува вистинска количина на контрола да направите гипс и совршено мазно соединение на сув ид над зглобовите и другите области. За да го заштитите вашето сечило, сите нарачки доаѓаат со работ на стража за време на транзит и складирање. Заградите за рачките се брзи и лесни за стегање на сечилото и доаѓаат со заграда за прилагодување на сите агол што ви овозможува да го изберете вашиот најпосакуван агол за рачката за продолжување на прицврстувањето што може да се лизга. Проширете го дофатот на сечилото на Marshalltown Proskim со прицврстувачката, лесна, прилагодлива рачка на Proskim од 39 "до 75". Гордо направено во САД со глобални материјали. Marshalltown Proskim е најпосакувана професионална и DIY Drywall алатка за премачкување на ултра мазен финиш. Удобната ергономска пластична рачка на Proskim е лесна, лесна за држење и ви овозможува вистинска количина на контрола да направите гипс и совршено мазно соединение на сув ид над зглобовите и другите области. За да го заштитите вашето сечило, сите нарачки доаѓаат со работ на стража за време на транзит и складирање. Заградите за рачките се брзи и лесни за стегање на сечилото и доаѓаат со заграда за прилагодување на сите агол што ви овозможува да го изберете вашиот најпосакуван агол за рачката за продолжување на прицврстувањето што може да се лизга. Проширете го дофатот на сечилото на Marshalltown Proskim со прицврстувачката, лесна, прилагодлива рачка на Proskim од 39 "до 75".

Параметри на производот

Слична стока