.

.

ОРЕЛ КРИК ОРВ БАГАЖНИКОТ Со 2 Тркала 30 Ултра Издржлива Патна Торба Со Проширлива Влажна/Сува Преграда, Чувар На Опрема и Товарна Мрежа За Внатрешна Компресија, Прир?

ОРЕЛ КРИК ОРВ БАГАЖНИКОТ Со 2 Тркала 30 Ултра Издржлива Патна Торба Со Проширлива Влажна/Сува Преграда, Чувар На Опрема и Товарна Мрежа

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Отпорен НА ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ И АБРАЗИЈА би - Технолошкиот и Би-Технолошкиот Оклопен материјал ги прават овие најтрајни куфери со тркала на пазарот ПРОШИРЛИВ влажен/СУВ спој на ОДДЕЛОТ-снимен за да се спречи истекување на влага. ПАТЕНТИ ШТО СЕ ЗАКЛУЧУВААТ со Централна Точка на Заклучување и рефлектирачки јамки за прсти за лесен пристап носење ракавици. ЧУВАРОТ НА ОПРЕМА или чуварот на палтото обезбедуваат опрема до врвот на торбата за патување. ПРЕГОЛЕМИ ТРКАЛА со шари, тешки куќишта, лизгачка плоча и браник. ПОВЕЌЕ РАЧКИ ЗА ФАЌАЊЕ и надворешни точки на трепките, така што куферот за тркалање може да се носи кога не можете да се тркалате. МИР на УМОТ кога патувате Со Орел Крик, Без Разлика каква доживотна гаранција. Изграден според највисокиот стандард само за најголемите авантури, БАГАЖОТ ЗА тркалање НА БАГАЖНИКОТ ОРВ е изграден за максимална злоупотреба на патувањето и е една од нашите најтрајни опции за багаж таму. Карактеристики Чувар На Опрема за да се обезбеди опрема на врвот на торбата, влажна/сува преграда што може да се прошири и отворач За Шишиња Со Клучеви За Портер.

Параметри на производот

Слична стока