.

.

MInCYB За Samsung Galaxy S22 Плус 5g Паричник Случај, Galaxy S22+ Плус Патент Чанта Покритие СО Рфид Блокирање Картичка Носителот Слот, Магнетни Одвојува Флип Фолио Случај со Наракв?

MInCYB За Samsung Galaxy S22 Плус 5g Паричник Случај, Galaxy S22+ Плус Патент Чанта Покритие СО Рфид Блокирање Картичка Носителот Слот, Магнетни

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

ПРИЛАГОДЕНО ВКЛОПУВАЊЕ-Компатибилно САМО Со Samsung Galaxy S22 +/Плус, Samsung Galaxy S22 И Samsung Galaxy S22 Ultra не се поддржани Ве молиме проверете ГО МОДЕЛОТ на вашиот мобилен телефон пред да го купите. ПАРИЧНИК со ВИСОК КАПАЦИТЕТ : Со 12 слотови за картички, 1 џеб со патент и 2 преграда за паричник, случајот MIn CYB Samsung Galaxy S22 плус/+ паричник може да обезбеди 12 картички и некои банкноти додека се затвора совршено. Исто така, паричникот на случајот Минсиб е опремен со технологија ЗА заштита НА РФИД дизајнирана да ги заштити информациите за вашата картичка од кражба на идентитет со иновативен материјал за блокирање. РЕМЕН ЗА ВКРСТЕНО ТЕЛО и РЕМЕН за НАРАКВИЦА - Прилагодлив за удобна употреба без раце; Ременот лесно се одвојува за да се претвори во самостојна кутија за мобилен телефон; Лентата за Вкрстено Тело е со димензии 26"-46". 2 ВО 1 МАГНЕТНА СТРУКТУРА ШТО СЕ ОДВОЈУВА-случајот Samsung Galaxy S22 плус/+ може да се одвои или комбинира со паричникот во секое време со дејство на магнетот. Покрај тоа, има дупка за камерата во делот за паричникот, па ако не треба да го вадите телефонот од паричникот кога фотографирате. ПРЕМИУМ КОЖА - овој производ е изработен од висококвалитетна стп кожа, висококвалитетен материјал, лесен, удобно чувство на рака, силна отпорност на абење, извонредна изработка. Покрај тоа, прецизниот исечок за полнење одговара на копчињата за јачина на звук и странични копчиња. Забелешки За Купување : 1.

Параметри на производот

Слична стока