.

.

Xsourcer 5 галон корпи лагерни торби за маринирање и бришење, оценка на храна, БПА бесплатно, дополнителен доказ за тешки протекувања, одлично за складирање на храна, 4mil,

Xsourcer 5 галон корпи лагерни торби за маринирање и бришење, оценка на храна, БПА бесплатно, дополнителен доказ за тешки протекувања,

DEN 319.84

Пристапност
Залиха

Безбедно обезбедување и брза испорака : оценка на храна, БПА бесплатно, нетоксично и еколошки Подебела за тешка должност : Секоја лагер е дебелина од 4mil/100micron, 35g во тежина, изработен од материјал со храна со висока густина за дополнителна тешка должност, 100 проценти доказ за истекување за вашата употреба. 24 пакувања, повеќе торби за истиот буџет : 24 кеси по пакување, за неговата супер цврстина, не треба да користите 2 кеси истовремено. Добра помош за маринирање, бришење и складирање : Секоја лагер мери 30 Inx21in, со капацитет на влажно оптоварување од 50 фунти и капацитет на суво оптоварување од 75 фунти, лесни за маринации големи парчиња од вашето месо, морска храна и живина. Исто така, можете да ја користите за складирање за да ја задржите вашата храна свежа!. За употреба со 5-галон кофи и парчиња, или 22 квартални контејнери за складирање на храна. Користете Xsourcer 5 галон копици за да ги одржувате вашите кофи чисти, нема потреба повеќе да ги измиете вашите кофи!. Безбедно обезбедување и брза испорака : оценка на храна, БПА бесплатно, нетоксично и еколошки. Подебела за тешка должност : Секоја лагер е дебелина од 4mil/100micron, 35g во тежина, изработен од материјал со храна со висока густина за дополнителна тешка должност, 100 проценти доказ за истекување за вашата употреба. 24 пакувања, повеќе торби за истиот буџет : 24 кеси по пакување, за неговата супер цврстина, не треба да користите 2 кеси истовремено. Добра помош за маринирање, бришење и складирање : Секоја лагер мери 30 Inx21in, со капацитет на влажно оптоварување од 50 фунти и капацитет на суво оптоварување од 75 фунти, лесни за маринации големи парчиња од вашето месо, морска храна и живина. Исто така, можете да ја користите за складирање за да ја задржите вашата храна свежа!.

Параметри на производот

Size:
30*21inch
Thickness:
4mil/100 micron
Net Weight:
2.1lbs
Quantities:
24pcs per pack
Description:
Our Xsourcer 5 gallon bucket liner bags are made of food grade and BPA free HDPE( High Density Polyethylene). :
They are 4mil in thickness, up to a wet load capacity of 50 lbs, and dry load capacity of 75 lbs, for extra heavy duty, leak proof. :
You can use them for marinating and brining without any worry, also keep your buckets clean. Thus you need not wash out your buckets after use. :
Also they are 24 PCS per pack, providing more bucket liners for your use at the same price.:
We Xsourcer are committed to being a reliable partner for all of our customers around the world! :
If you have any questions about our products or our team, please feel free to contact with us!:
Xsourcer, Your Reliable Partner!:
Слична стока