.

.

Соблекувална XZGDEN, преносна соблекувална, кампување тоалетот за тоалети, продавница за облека за приватност за приватност за привремена просторија за привремена п?

Соблекувална XZGDEN, преносна соблекувална, кампување тоалетот за тоалети, продавница за облека за приватност за приватност

DEN 675.20

Пристапност
Залиха

? -ИЗИЗА : 80x80x200cm, 100x100x200cm ? -Панаци : Голем капацитет на вселената, лесна инсталација, безбедна употреба, вградени закачалки, лесна за виси облека при промена на облеката. ? -Основа на соберете : цврста структура, сите делови и загради ја прават опремата да не се тресе и да се оштети за време на транспортот и употребата. Куката е мазна, флексибилна, лесна за влечење и удобен за употреба. ? -Тоа може да ја заштити приватноста и е широко признат кога се користи во сцените за снимање! Голем успех во разни сцени како што се настани, слободно време, изложбени сали, продавници, итн.! ? -Материјална : висококвалитетна челична цевка, стабилна рамка, стандардни додатоци за хардвер, процес на заварување, не е лесен за деформирање, отпорни на абење и издржливи. ? -ИЗИЗА : 80x80x200cm, 100x100x200cm. ? -Панаци : Голем капацитет на вселената, лесна инсталација, безбедна употреба, вградени закачалки, лесна за виси облека при промена на облеката. ? -Основа на соберете : цврста структура, сите делови и загради ја прават опремата да не се тресе и да се оштети за време на транспортот и употребата. Куката е мазна, флексибилна, лесна за влечење и удобен за употреба. ? -Тоа може да ја заштити приватноста и е широко признат кога се користи во сцените за снимање! Голем успех во разни сцени како што се настани, слободно време, изложбени сали, продавници, итн.! ? -Материјална : висококвалитетна челична цевка, стабилна рамка, стандардни додатоци за хардвер, процес на заварување, не е лесен за деформирање, отпорни на абење и издржливи.

Параметри на производот

Слична стока