.

.

Совети за пенкало за стилови за Samsung Galaxy S6, S7, S7 Plus, Note 10 20, 4PCS на допир на екранот на допир на стилови на пенкало, замена за таблети за паметни телефони, совети за стило?

Совети за пенкало за стилови за Samsung Galaxy S6, S7, S7 Plus, Note 10 20, 4PCS на допир на екранот на допир на стилови на

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Точно пишување : Замената на советите за стилови на пенкало обезбедува точно искуство за пишување и цртање Висока чувствителност : Користејќи софистицирана технологија за производство, има висока чувствителност и одлична реакција. Добра компатибилност : Има добра компатибилност, а замената за замена е погодна за јазиче S6 S7, итн., И е погоден за Note20, за Note10, итн. Премиум материјал : Направен од ABS материјал, тој е силен, издржлив, не е лесен за оштетување и има долг животен век. Точно пишување : Замената на советите за стилови на пенкало обезбедува точно искуство за пишување и цртање. Висока чувствителност : Користејќи софистицирана технологија за производство, има висока чувствителност и одлична реакција. Добра компатибилност : Има добра компатибилност, а замената за замена е погодна за јазиче S6 S7, итн., И е погоден за Note20, за Note10, итн. Премиум материјал : Направен од ABS материјал, тој е силен, издржлив, не е лесен за оштетување и има долг животен век.

Параметри на производот

Item Type:
Stylus Pen Tips Replacement
Material:
ABS
Applicable:
for S6, for S7, for S7+, for Note 10, for Note 20
Compatible With:
for Tab S6 S7 S7+ S6 Lite, for Note10, for Note 5G , for Note10+, for Note10+ 5G
Package List:
20 x Stylus Pen Tips Replacement4 x Pen Clip:
Слична стока