.

.

EFA Fast 15W полнач за автомобили работи за Garmin Nuvi 2350 со адаптивно брзо полнење 2.0 и MicroUSB кабел за податоци!

EFA Fast 15W полнач за автомобили работи за Garmin Nuvi 2350 со адаптивно брзо полнење 2.0 и MicroUSB кабел за податоци!

DEN 249.60

Пристапност
Залиха

Работи за полнење за вашиот Garmin Nuvi 2350 до 50% побрзо користејќи адаптивно брзо полнење! USB Type-C високо напојување со 5 нозе кабел способен за брзо полнење. Полначот за автомобили има единечна USB -порта за адаптивно брзо полнење и брзо полнење 2. Audetect IC технологијата автоматски го открива типот на уредот и неговите специфични потреби за полнење за подобрена компатибилност. Купете сега - брза испорака. ⚡oem автентичен полнач за автомобили работи за Garmin Nuvi 2350 со USB Type-C 2.0 Брзо за полнење со податоци за пополнување! Оваа тенка нова ажурирана верзија од Efactive Direct ™ вклучува USB Type-C Напредно полнач за автомобили со адаптивно брзо полнење плус Брзо полнење 2.0 Технолошка моќност работи за вашиот уред побрзо од кога било, благодарам висока засилувачка технологија. Specifications : ● Брзо, брзо и турбо полнење работи за вашите уреди и таблети без да ги намалите работите за животниот век на вашата батерија Благодарам оптимизиран алгоритам за полнење на батеријата. ● Добијте вградена заштита од напојување, екстремна топлина и други опасности и знаете работи За вашиот паметен телефон или таблет ќе остане безбеден додека се полнат. ● Наполнете го секој уред со овозможено USB Type-C. Turbo Power поддржува широк спектар на профили што можат да ги искористат предностите на брзините на пополнувањето на плазмата со Efactive Direct ™.

Параметри на производот

Слична стока