.

.

ISPINNER 2PCS 4 инчен клуч од типот 304 не'рѓосувачки челик за челик, прицврстувачи на црево, прилагодлив опсег на големина 78-101mm стеги за фен за вентилатор, колекционер на п?

ISPINNER 2PCS 4 инчен клуч од типот 304 не'рѓосувачки челик за челик, прицврстувачи на црево, прилагодлив опсег на големина 78-101mm

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

【Висок квалитет】 Направено од високо квалитетен 304 не'рѓосувачки челик со високи перформанси на отпорност на корозија и отпорност на киселина, тие се силни и издржливи, кога се инсталираат на цевката, повеќе нема да се грижите за нив да 'рѓосаат и кршат 【Флексибилна големина】 4 инчи-клуч за црево од црево од типот на црви се флексибилни и прифатливи со прилично широк прилагодлив опсег на големина околу 91-114мм. Широчината на опсегот е 12,7 мм. 【Лесно да се сврти копчето】 Овие стеги имаат лесен за вртење, кој е дизајниран да го олесни обезбедувањето и не-сигурно на цревото. Не се потребни возачи на завртки или клуч за приклучок повеќе! Едноставно, свртете го клучот во насока на стрелките на часовникот до Tighen и контра -стрелките на часовникот за да се олабавите. 【Пакет】 Вкупно 2 парчиња 4 инчи од типот на црево од типот на црви. 【Широка апликација】 Овие уникатни стеги обично се користат при обезбедување на работа на канали, отвори за фен, црева за собирање прашина, цевки, голем кабел, ПВЦ цевки и многу повеќе. Идеално за употреба во автомобилски, индустриски, механички, земјоделски, брод/морски, штит, рекреативни возила, домаќинство и многу повеќе. Работи и за внатрешна или за надворешна употреба. 【Висок квалитет】 Направено од високо квалитетен 304 не'рѓосувачки челик со високи перформанси на отпорност на корозија и отпорност на киселина, тие се силни и издржливи, кога се инсталираат на цевката, повеќе нема да се грижите за нив да 'рѓосаат и кршат. 【Флексибилна големина】 4 инчи-клуч за црево од црево од типот на црви се флексибилни и прифатливи со прилично широк прилагодлив опсег на големина околу 91-114мм. Широчината на опсегот е 12,7 мм. 【Лесно да се сврти копчето】 Овие стеги имаат лесен за вртење, кој е дизајниран да го олесни обезбедувањето и не-сигурно на цревото. Не се потребни возачи на завртки или клуч за приклучок повеќе! Едноставно, свртете го клучот во насока на стрелките на часовникот до Tighen и контра -стрелките на часовникот за да се олабавите.

Параметри на производот

Слична стока