.

.

Замена на филтерот за убијци за FilTrec D152G25AV

Замена на филтерот за убијци за FilTrec D152G25AV

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Гордо произведен во САД Медиуми : Микроглас. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот, загарантирани!. Филтерски вкрстени референци P/N Fil Trec D152 G25 AV. Гордо произведен во САД. Медиуми : Микроглас. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот, загарантирани!. Филтерски вкрстени референци P/N Fil Trec D152 G25 AV. Замената на филтерот за убијци за филтерот за филтрирање Fil Trec D152 G25 AV се произведуваат со највисок квалитет на материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи на филтрацијата се загарантирани за да ги исполнат или надминуваат сите спецификации на производството на оригинална опрема. Производите за филтрирање на убијци се подложени на строга програма за тестирање и се придржуваат кон повеќе ISO стандарди за филтрација. Сите предмети означени со замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство.

Параметри на производот

Слична стока