.

.

Toddmomy Бебе врата заклучување 30 парчиња стоп за бебешки прсти спречува блок врата врата пена анти-пинширање деца дете дете, нон за заштита на wallидови, заштитник за за?

Toddmomy Бебе врата заклучување 30 парчиња стоп за бебешки прсти спречува блок врата врата пена анти-пинширање деца дете дете, нон

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Доказ за стопер на вратата- Детските прсти од повредени дома и обезбедуваат безбедно опкружување за вашите деца и миленичиња Затка на вратата-не треба никакви алатки и може да работи за брзо завршување на инсталацијата само со рака. Стоп на вратата-не треба да ги оштетите вратата и wallидот за да ги инсталирате овој затка, дури и за нив. Може вашето дете од случајно заклучување во собата. Заштитник на безбедноста на бебето-особено дизајниран за безбедност на деца и миленичиња, исто така може и вашата врата и wallидот. Запрете на вратата на прстите-со помошта на оваа затка на вратата, може да се врати вратата од гребење за време на лизгањето. Доказ за стопер на вратата- Детските прсти од повредени дома и обезбедуваат безбедно опкружување за вашите деца и миленичиња. Затка на вратата-не треба никакви алатки и може да работи за брзо завршување на инсталацијата само со рака. Стоп на вратата-не треба да ги оштетите вратата и wallидот за да ги инсталирате овој затка, дури и за нив. Може вашето дете од случајно заклучување во собата. Заштитник на безбедноста на бебето-особено дизајниран за безбедност на деца и миленичиња, исто така може и вашата врата и wallидот. Запрете на вратата на прстите-со помошта на оваа затка на вратата, може да се врати вратата од гребење за време на лизгањето. Пакетот вклучува карактеристики на чувари на вратите од 30 x -нема да ја оштетите вашата врата со карактеристични и не се лесни за движење со чувари на вратата со високо триење.

Параметри на производот

Слична стока