.

.

40 Пакет Капаци За Штекер За Бебиња, Капаци За Безбедносен Приклучок За Деца За Електрични Приклучоци, Капаци За Бели Квадратни Штекери за Приклучоци Со Скриена Рач?

40 Пакет Капаци За Штекер За Бебиња, Капаци За Безбедносен Приклучок За Деца За Електрични Приклучоци, Капаци За Бели Квадратни

DEN 126.88

Пристапност
Залиха

ОДЛИЧЕН ИЗОЛИРАН МАТЕРИЈАЛ И ШИРОКА УПОТРЕБА - овој капак за излез за деца, изработен од врвен еколошки материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, кој е отпорен на абење, издржлив, еднократно и не е лесно скршен Најважно е дека е изолирано да ги држите вашите деца и миленичиња подалеку од опасност од моќност во спалната соба, дневната соба, детската соба, канцеларијата, ресторанот. Совршен ЗА СИТЕ видови американски стандардни приклучоци со 3 краци и ленти за напојување. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА и ИЗВЛЕКУВАЊЕ - не се потребни алатки за инсталирање на капакот на излезот за бебиња.Притиснете го капакот на излезот во неискористениот штекер.Повлечете ја рачката во наведената насока.Држете ја рачката за влечење на прстенот.Извлечете го капакот на излезот отпорен на деца. Нашите капаци за електричен штекер ќе го чуваат вашето бебе безбедно, дури и ако не сте во иста просторија. БЕЗБЕДНОСНА ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА И ДОМА - овој излез покрива е главно бебе доказ. За да ги заштитите вашите деца од несреќи и да спречите electrocution.It исто така, го штити штекерот или штекерот од случајно приклучување во туѓи предмети и предизвикување кратки споеви.

Параметри на производот

Слична стока