.

.

Алипис 1пц Држач За Фен За Коса Фен За Коса Монтиран На Ѕид Метален Држач Полици За Монтирање На Ѕид Висечки Држач За Фен За Коса Држач За Исправувач За Ѕидот Држач З?

Алипис 1пц Држач За Фен За Коса Фен За Коса Монтиран На Ѕид Метален Држач Полици За Монтирање На Ѕид Висечки Држач За Фен За

DEN 220.48

Пристапност
Залиха

РЕШЕТКАТА за СКЛАДИРАЊЕ НА ФЕН за КОСА користи Погоден за повеќето фен за коса Решетка за складирање на врата, практична и удобна. ВРАТА ВИСИ РЕШЕТКАТА Нема дупчење, на вашата врата. Лесен за употреба, многу удобен. Помага во организирање на фен за коса. УДИРАЊЕ СЛОБОДЕН ДРЖАЧ ЗА ФЕН за КОСА Изработен од квалитетен материјал од нерѓосувачки челик, издржлив за трајна употреба. БАЊА ФЕН ЗА КОСА полица Изберете материјали, стилска личност, еколошки и невкусни. ДРЖАЧ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ФЕН за КОСА Уникатен дизајн без удар го прави тоа одржување на домашна декорација. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на решетката За складирање-Големина : 25 х 17 х 14 см/9,82 х 6,68 х 5,5 инчен Полица За Фен за Коса. - Материјал : Нерѓосувачки челик Удирање Слободен Фен Држач. - Избран материјал од нерѓосувачки челик, не е лесен за носење, не е лесен за ' рѓа метален држач за фен за коса. - Уникатен дизајн без удар го прави тоа одржување дома декорација фен држач кабинет. - за користење во спална соба, бањи и каде и да сакате Мултифункционална Решетка. - Боја : Црна Дупчење Слободен Фен Решетката. - Тоа е добар подарок за домаќинство за пријателите.

Параметри на производот

Слична стока