.

.

Четка За Тоалет Четка За Тоалет, Четка За Тоалет За Домаќинство Држач За Четка За Чистење Тоалет Поставете Долга Рачка Без Ќорсокаци Креативни Тоалети Мека Четка З?

Четка За Тоалет Четка За Тоалет, Четка За Тоалет За Домаќинство Држач За Четка За Чистење Тоалет Поставете Долга Рачка Без Ќорсокаци

DEN 1198.40

Пристапност
Залиха

Модерна комбинација за чистење, база за складирање + рачка за четка за чистење Таа е погодна и за сквотот и за седечките тоалети.?Четката за тоалет е лесна и елегантна и не зазема простор кога ќе се стави покрај тоалетот. Тркалезна глава со четка со висока густина од 360 степени, фина и остра, силна детергентност. Спирална заптивка, подобро поправете ја рачката и главите на четките, не е лесно да паднете. Услуга : Ако Имате Било Какви Прашања, Ве Молиме Контактирајте Со Нас, Ние Ќе Одговориме Во Рок Од 24 Часа. Мрксфндобредојдовте во мојата продавница!Добредојдовте во нашата продавница!Четката за тоалет прифаќа designономски дизајн на рачката, кој е лесен и удобен за држење и заштедува многу труд при чистење на тоалетот.Карактеристика : погоден е за тоалети за сквотирање и тоалети за седење.?Четката за тоалет е лесна и елегантна и не зазема простор кога ќе се стави покрај тоалетот.Модерна комбинација за чистење, база за складирање + рачка за четка за чистење.Тркалезна глава со четка со висока густина од 360 степени, фина и уредна, силна детергентност.Спирална заптивка, подобро поправете ја рачката и главите на четките, не е лесно да паднете.

Параметри на производот

Слична стока