.

.

Хомојојо 1пц Контејнер За Миење На Телото Диспензерот За Миење Раце Диспензерот За Садови Диспензерот За Ѕиден Шампон Ѕидната Бања Дозерот За Туш Пумпа За Бања Дод?

Хомојојо 1пц Контејнер За Миење На Телото Диспензерот За Миење Раце Диспензерот За Садови Диспензерот За Ѕиден Шампон Ѕидната Бања Дозерот

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Диспензерот за шампон : Погоден за дома, хотел, јавна бања, Ѕид Монтирање Туш Пумпа : тоа е полнење и еко-пријателски. Диспензерот за Миење на телото За Туширање : - - - ѕиден сад за течност, погоден за дома, хотел, јавна бања, лесен за земање и може нередот на капки вода на шанкот. Контејнер за миење на телото : - - - течноста може непречено да излезе од садот, може да се земе лесно притискање, лесно да се контролира количината на издадена течност. Диспензерот за миење раце : - - - диспензерот за Сапун се полни, притисок за лесно издавање, погоден за сапун за раце, сапун за садови, миење на телото, шампон. Диспензерот за шампон : Погоден за дома, хотел, јавна бања,. Ѕид Монтирање Туш Пумпа : тоа е полнење и еко-пријателски. Диспензерот за Миење на телото За Туширање : - - - ѕиден сад за течност, погоден за дома, хотел, јавна бања, лесен за земање и може нередот на капки вода на шанкот. Контејнер за миење на телото : - - - течноста може непречено да излезе од садот, може да се земе лесно притискање, лесно да се контролира количината на издадена течност. Диспензерот за миење раце : - - - диспензерот за Сапун се полни, притисок за лесно издавање, погоден за сапун за раце, сапун за садови, миење на телото, шампон. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики на диспензерот За сапун-Големина : Околу 23,5х7х6см/9, 25х2, 76х2, 36инчна Пумпа за Туширање На Ѕидот. - Материјал : АБС ѕид виси сапун контејнер.

Параметри на производот

Слична стока