.

.

Стакло Сапун Диспензерот Во Собата. Рачен Сапун И Дозер За Сапун За Садови со Плех од Бамбус. Гроздобер Сапун Диспензерот со Пумпа За Кујна Мијалник и Бања. Стилски ?

Стакло Сапун Диспензерот Во Собата. Рачен Сапун И Дозер За Сапун За Садови со Плех од Бамбус. Гроздобер Сапун Диспензерот со Пумпа За Кујна

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Вклучува : 2 црни стаклени шишиња со бамбус пумпи, 1 бамбус послужавник _МОДЕРЕН ДИЗАЈН-диспензерот ЗА сапун ВО СОБА ќе ве натера да имате модерен декор за бања, одржувајќи се да се чувствувате организирано и без неред. ●УНИКАТЕН ВОДООТПОРЕН-Различен од другите шишиња со пумпи : нашиот диспензер за сапун со лесни за читање трајни, водоотпорни етикети. Помагајќи ви лесно да го идентификувате сапунот за раце и сапунот за садови. Лесно ЗА УПОТРЕБА-Лесно за притискање, пумпата не се држи. Сапунот не се заглавува на страните. Лесно се полни, нашата мат црна завршница го дава тој дополнителен посебен шмек. ●ВИСОК КВАЛИТЕТ - другите диспензери имаат пумпи со низок квалитет кои брзо ' рѓосуваат или се кршат. Нашиот диспензер за стакло и пумпа го решаваат тој проблем бидејќи е изработен од квалитетни и издржливи материјали за да се обезбеди долговечност. }СОВРШЕН КУЈНСКИ СЕТ-практичниот и убав комплет за диспензери За Раце и Садови за Садови е одличен подарок за вас, загревање на куќата, Денот на Мајката, Денот на Таткото и вашата омилена двојка За Божиќ, свадба, годишнини, свршувачки забави и родендени.

Параметри на производот

Слична стока