.

.

Алпски Автоматски Диспензер За Дезинфекција На Раце-Дозер За Сапун Без Допир Со Држач За Подот За Ресторан, Болница, Училиште, Хотел, Кујна и Бања-Течност Од 1200 мл, Г?

Алпски Автоматски Диспензер За Дезинфекција На Раце-Дозер За Сапун Без Допир Со Држач За Подот За Ресторан, Болница, Училиште, Хотел,

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

●●ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА САПУН БЕЗ ДОПИР : Алпскиот Автоматски Диспензер За Дезинфекција Го Прави Едноставно и Лесно Да Се Добие Снимка Од Средство За Дезинфекција На Рацете Без Да Се Допира, Стиска или Пумпа Диспензерот Дизајниран е Со Паметен Сензор за Движење За Точната Количина Потребна На Вашата Команда. Вие ИЗБИРАТЕ КАКО ДА КОРИСТИТЕ : Алпски Универзален Диспензер За Сапун Може да се Користи Во Кујна, Бања, Гаража, Трем, Училница, Канцеларија, Аеродром, Хотел, Ресторан, Болница, Училиште, Универзитет, Супермаркет, Комерцијален, внатрешен, Надворешен И Работи со Кој Било средство за дезинфекција На Течност / Гел Што Го Сакате. Држејќи Резервоар од 1200 мл Што Ја Елиминира Маката За Постојано Полнење На Вашиот Диспензер, За што помалку Да се Грижите Со Алпски. `+На ДРЖАЧ ИЛИ МОНТИРАН НА ЅИД : Алпскиот Диспензер За Сапун Без Раце Доаѓа Со Елегантен, Лесен За Склопување Пренослив Држач со Вграден Сад За Капе Што Фаќа Дополнителни Капки Во Случај Брзо Да Ја Поместите Раката. Исто Така, Имате Можност Да Го Извадите Од Држачот И Ѕидот-Ако Сакате! (Вклучени Додатоци). €●БАТЕРИЈА И АДАПТЕР РАБОТИ : Нашиот Електронски Тежок Диспензер За Сапун Бара (4) 4c Батерии За Долгорочна Употреба (Не Е Вклучен) или 6v Адаптер За Уште Подолгорочна Употреба (Се Продава Одделно). Сакате Батерии Или Адаптер?. ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : овој производ може да ве изложи на хемикалии, вклучувајќи олово и Ди(2-етилхексил)фталат (ДЕХП), за кои Е познато Дека Државата Калифорнија предизвикуваат рак и вродени дефекти или друга репродуктивна штета. За повеќе информации, одете На P65 Warnings. ® ДОЗЕР ЗА САПУН БЕЗ ДОПИР : Алпскиот Автоматски Диспензер За Дезинфекција Го Прави Едноставно и Лесно Да Се Добие Снимка Од Средство За Дезинфекција На Раце Без Да Се Допира, Стиска или Пумпа Диспензерот. Дизајниран е Со Паметен Сензор за Движење За Точната Количина Потребна На Вашата Команда. Вие ИЗБИРАТЕ КАКО ДА КОРИСТИТЕ : Алпски Универзален Диспензер За Сапун Може да се Користи Во Кујна, Бања, Гаража, Трем, Училница, Канцеларија, Аеродром, Хотел, Ресторан, Болница, Училиште, Универзитет, Супермаркет, Комерцијален, внатрешен, Надворешен И Работи со Кој Било средство за дезинфекција На Течност / Гел Што Го Сакате.

Параметри на производот

Слична стока