.

.

Ретро Двоен држач за четкичка за заби со врежана цветна шасија, држач за четкичка за четкички за заби во европски стил со керамичка кригла wallид за монтирање на брон?

Ретро Двоен држач за четкичка за заби со врежана цветна шасија, држач за четкичка за четкички за заби во европски стил со керамичка

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Грешки : Елегантна црна бронзена и бела керамичка боја, ретро стил ги обновува старите времиња Минималистички и шик. Многу практичен држач за четки за заби за вашата бања. Одржливост : Цврста структура на бакар, заштита од корозија, создава издржливост на производот. Лесен за инсталирање : Вклучени се сите додатоци што треба да се потрошат и чекорите на инсталацијата се лесни. Димензија : L19. Оваа серија за бакарна бања содржи : прстен за крпи, крпа за бања, држач за сапун, прачка за пешкир, држач за тоалетна хартија, четка за тоалети и држач, кука за пешкири, држач за четки за заби, вентил за туширање. Двоен држач за четкичка за заби : Ретролор : Црн и белматеријал : Месинг и керамички зошто треба да ги купите додатоците за бања во Qtdzone, додатоците за бања се состојат од високо квалитетен материјал, поволна понуда за цел дизајн и најдобра цена. Два, одлична занаетчиска занаетчиство Најдобри материјали и добар занает и добар занает Изработката гарантира дека секој производ е со висок квалитет.

Параметри на производот

Слична стока