.

.

Холибана 1 парче Сапун Шише За Полнење Дозер За Туширање Автоматски Диспензер За Сапун Без Допир Ѕиден Диспензер За Туширање Хотелски Диспензер За Сапун За Бања До?

Холибана 1 парче Сапун Шише За Полнење Дозер За Туширање Автоматски Диспензер За Сапун Без Допир Ѕиден Диспензер За Туширање Хотелски Диспензер

DEN 239.84

Пристапност
Залиха

КОМЕРЦИЈАЛНИ САПУН ДИСПЕНЗЕРОТ структурата е научна, лесно може да се инсталира, а методот за пристап од типот на печатот е поудобен, што може добро да ги задоволи вашите потреби САПУН ДИСПЕНЗЕРОТ ЅИД монтирање изработен од материјал од нерѓосувачки челик, безбеден и нежен, не е лесен за ' рѓа и може да ви служи некое време. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ЛОСИОНИ ЗА ТЕЛО КОРИСТИ ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : Нашиот диспензер без допир содржи многу течност и може да трае цел месец за оние кои го користат двапати дневно!. КОМОРА КОНТЕЈНЕР Мулти-Апликација : течен диспензер од нерѓосувачки Челик може постојано да се полни со миење на телото, шампон, сапун за лосион, течност за миење садови, синтетички детергент, што е и практично. РАКА ПРИТИСНЕТЕ САПУН ДИСПЕНЗЕРОТ таа има широк спектар на употреба и може да биде во домови или хотели, и е многу практична. КОМЕРЦИЈАЛНИ САПУН ДИСПЕНЗЕРОТ структурата е научна, лесно може да се инсталира, а методот за пристап од типот на печатот е поудобен, што може добро да ги задоволи вашите потреби. САПУН ДИСПЕНЗЕРОТ ЅИД монтирање изработен од материјал од нерѓосувачки челик, безбеден и нежен, не е лесен за ' рѓа и може да ви служи некое време. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ЛОСИОНИ ЗА ТЕЛО КОРИСТИ ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : Нашиот диспензер без допир содржи многу течност и може да трае цел месец за оние кои го користат двапати дневно!. КОМОРА КОНТЕЈНЕР Мулти-Апликација : течен диспензер од нерѓосувачки Челик може постојано да се полни со миење на телото, шампон, сапун за лосион, течност за миење садови, синтетички детергент, што е и практично. РАКА ПРИТИСНЕТЕ САПУН ДИСПЕНЗЕРОТ таа има широк спектар на употреба и може да биде во домови или хотели, и е многу практична. Пакет Листа 1 х Карактеристики На Диспензерот За Сапун-Материјал : автоматски диспензер за сапун од нерѓосувачки Челик без допир. - Капацитет : 500мл диспензерот за плакнење на устата. - Изработен е од безбеден и издржлив материјал од нерѓосувачки челик, со одлична текстура и не е лесно да се скрши дозерот за гел за туширање. - Дизајнот со голем капацитет, ефикасен и професионален, може совршено да ви помогне при складирање, не треба често да го полните домашен диспензер за сапун.

Параметри на производот

Слична стока