.

.

ОМУНИ Грабнете Барови За Бања, Фатете бар за Када, Челична Нелизгачка Безбедносна Шина За Поддршка За Туширање, Држач За Домашна Помош За Поддршка На Парапет, Помош?

ОМУНИ Грабнете Барови За Бања, Фатете бар за Када, Челична Нелизгачка Безбедносна Шина За Поддршка За Туширање, Држач За Домашна

DEN 1001.60

Пристапност
Залиха

Предности : Шипката За Туширање Е Изработена од Издржлива Конструкција, Има Завршница Отпорна на Корозија за Да Обезбеди Трајни Перформанси Стабилна : Лентата За Фаќање Од Не ' рѓосувачки Челик Може Безбедно Да Поддржува Тешки Предмети Со Тежина до 200 Кг, Што Значително Го Намалува Ризикот од Лизгање и Паѓање и Обезбедува Поддршка за Секого, Ја Подобрува Стабилноста. Лесен За Инсталирање : На Ѕидовите На Бањата, Особено За Бремена Жена, Постари Лица, Попреченост, по Операција или Засегнати Лица За Мобилност, Спречете Ги Да Се Лизгаат или Да Паднат. Асистент За тоалет : Оваа Лента за Зграпчување тоалет Е Идеална за Стари Лица, Инвалиди и Оние Кои Се Опоравуваат од Операција за Независност, Доверба и Безбедност во Бањата. Мултифункционално : Користете Безбедносни Решетки за Зграпчување во Бањата, Кујната, покрај Скалите или Во Просторијата за Перење За Дополнителна Превенција Од Паѓање, Особено за Хендикеп, Постари Лица, Бремени Жени и Деца. Не Само Што Се Применуваат За Користење Како Бања Туш Грабне Бар,Но, Исто Така, Може Да Се Одржи Облека, пешкир И Сл. Предности : Шипката За Туширање Е Изработена од Издржлива Конструкција, Има Завршница Отпорна на Корозија за Да Обезбеди Трајни Перформанси. Стабилна : Лентата За Фаќање Од Не ' рѓосувачки Челик Може Безбедно Да Поддржува Тешки Предмети Со Тежина до 200 Кг, Што Значително Го Намалува Ризикот од Лизгање и Паѓање и Обезбедува Поддршка за Секого, Ја Подобрува Стабилноста. Лесен За Инсталирање : На Ѕидовите На Бањата, Особено За Бремена Жена, Постари Лица, Попреченост, по Операција или Засегнати Лица За Мобилност, Спречете Ги Да Се Лизгаат или Да Паднат. Асистент За тоалет : Оваа Лента за Зграпчување тоалет Е Идеална за Стари Лица, Инвалиди и Оние Кои Се Опоравуваат од Операција за Независност, Доверба и Безбедност во Бањата. Мултифункционално : Користете Безбедносни Решетки за Зграпчување во Бањата, Кујната, покрај Скалите или Во Просторијата за Перење За Дополнителна Превенција Од Паѓање, Особено за Хендикеп, Постари Лица, Бремени Жени и Деца.

Параметри на производот

Material:
Size:
38Cm,48Cm,58Cm,68Cm
Colour:
Silver
Diameter:
32Mm
Surface Treatment:
Mirror , Matte
Beaweight:
300Kg
Installation:
8 Mm Drilling
Box Contains:
1 X Grab Bar,Screws Pack:
Notes:
Due to Manual Measurement, Please Allow a Small Amount of Error:
Due to the Settings of the Monitor and the Definition of Monitor Pixels, the Actual Color of the Product May Be Slightly Different:
Good Products Also Need Your, to Ensure That the Products Are Smooth and Clean, It is Recommended to Clean Them Regularly.:
There Are Many Good Products in Our Store, You Are Welcome to Enter the Store to Choose:
If You Have Any Questions, Please Contact Us :
Слична стока