.

.

Фехун Столици За Бања,Седишта За Туширање За Инвалиди, Преклопен Ѕиден Столче За Туширање Столче За Преклопување Столче За Преклопување Тежок Анти-Лизгачки Стол З?

Фехун Столици За Бања,Седишта За Туширање За Инвалиди, Преклопен Ѕиден Столче За Туширање Столче За Преклопување Столче За

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Таа е Погодна За Домашна,Спа Или Сауна Соба Употреба Тоа Е Може Да се Инсталира Во Бања или Било Која Соба во Куќата. Цврст и Издржлив : Додадете Безбедност и Удобност На Тушот, Нашите Производи Се Водоотпорни и Отпорни на ' рѓа, Површината на Столицата е Дизајнирана со Ленти Што не Се Лизгаат за Да Се Намали Лизгањето, Малата Тежина, Издржливоста, Отпорноста на Корозија И Лесното Чистење. Прозрачен Дизајн : Оваа Столица За Преклопување Монтирана На Ѕид Додава Персонализиран Прозрачен Дизајн, Кој Е Убав и Ви Овозможува Точно Да ја Одредите Положбата на Столицата за Преклопување во Секое време. Столче За чевли За Монтирање на ѕид : Столицата На Вратата Е Лесно Склопување, Само Неколку Чекори.Функционално Седиште За Клупа За Туширање, Столче За Одмор На Стапалата, Одмор на Нозете или Мала Полица. Идеален за Постари Лица, Возрасни, Деца, Постари Лица И Луѓе Има Проблеми Со Свиткување или Долго Стоење. Погоден За Повеќе Прилики И Повеќе Намени : Можете да го Инсталирате во Бањата, Спалната Соба, Вратата, Балконот, Дневната Соба, Просторијата за Состаноци и Други Места каде што Ви Треба. Може да се Користи како Внатрешен Стол за Преклопување, Лесен Стол за Преклопување, Стол за Преклопување, Столче За Бања, Столче За Стапала, Столче за Менување Чевли. Таа е Погодна За Домашна,Спа Или Сауна Соба Употреба. Тоа Е Може Да се Инсталира Во Бања или Било Која Соба во Куќата. Цврст и Издржлив : Додадете Безбедност и Удобност На Тушот, Нашите Производи Се Водоотпорни и Отпорни на ' рѓа, Површината на Столицата е Дизајнирана со Ленти Што не Се Лизгаат за Да Се Намали Лизгањето, Малата Тежина, Издржливоста, Отпорноста на Корозија И Лесното Чистење. Прозрачен Дизајн : Оваа Столица За Преклопување Монтирана На Ѕид Додава Персонализиран Прозрачен Дизајн, Кој Е Убав и Ви Овозможува Точно Да ја Одредите Положбата на Столицата за Преклопување во Секое време. Столче За чевли За Монтирање на ѕид : Столицата На Вратата Е Лесно Склопување, Само Неколку Чекори.Функционално Седиште За Клупа За Туширање, Столче За Одмор На Стапалата, Одмор на Нозете или Мала Полица. Идеален за Постари Лица, Возрасни, Деца, Постари Лица И Луѓе Има Проблеми Со Свиткување или Долго Стоење.

Параметри на производот

Слична стока