.

.

Кабилок Четки За Чистење На Домаќинствата Четка За Чистење Тоалет Четка За Тоалет Четка И Држач За Тоалетна Чинија Четка За Тоалет Во Бања - Brономски Средства За Чи?

Кабилок Четки За Чистење На Домаќинствата Четка За Чистење Тоалет Четка За Тоалет Четка И Држач За Тоалетна Чинија Четка За Тоалет

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Обезбедете континуирана услуга за вашата бања, што ви обезбедува чиста и уредна средина за капење Тоа е одличен додаток на додатокот за бања и го зафаќа вашиот аголен простор. Најдобар додаток за одржување на вашиот тоалет чист поради неговиот уникатен дизајн. Компактната големина на овој чистач за тоалети го прави да се вклопи во мала бања, приколка за патување, Р. Оваа тоалетна четка за бања со високи перформанси е направена да биде издржлива без да го жртвува стилот. Обезбедете континуирана услуга за вашата бања, што ви обезбедува чиста и уредна средина за капење. Тоа е одличен додаток на додатокот за бања и го зафаќа вашиот аголен простор. Најдобар додаток за одржување на вашиот тоалет чист поради неговиот уникатен дизајн. Компактната големина на овој чистач за тоалети го прави да се вклопи во мала бања, приколка за патување, Р. Оваа тоалетна четка за бања со високи перформанси е направена да биде издржлива без да го жртвува стилот.

Параметри на производот

Слична стока