.

.

Неродеко Гроздобер Огледало Послужавник Накит Фиока Козметика Шминка Складирање Организатор Огледало Парфем Послужавник Послужавник Прстен Носителот Закуска Х?

Неродеко Гроздобер Огледало Послужавник Накит Фиока Козметика Шминка Складирање Организатор Огледало Парфем Послужавник Послужавник Прстен

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

+ДЕКОРАТИВЕН ПОСЛУЖАВНИК За ОГЛЕДАЛО Гроздобер Послужавник За Огледало Фиока За Накит Послужавник За Козметика Организатор За Складирање Шминка Огледален Послужавник За Послужавник Држач За Прстени Закуска Храна Пијалоци Јадење За Домашна Забава Погоден За Складирање Накит, Складирање На Сарај, Складирање На Работна Површина, Складирање Во Дневна Соба и Други Прилики Пепелници ЗА ПАРФЕМИ Европски Стил Гроздобер Декоративен Послужавник За Огледало Организатор На Шминка Фиока За Организатор На Накит Има Прекрасен Изглед и Фина Текстура. Рабовите Се Мазни, Нема Да Ги Чешаат Рацете Кога Ќе Ги Користите. ●ФИОКА ЗА ОГЛЕДАЛО За КОМОДИ За БАЊА Оваа Ставка е Едноставна и Повеќенаменска Лента, Убава Боја и Едноставна Форма, Многу Издржлива и Практична во Употреба. Чување Накит, Козметика и Други Некои Мали Нешта. Погоден За Дома, Хотел, Студентски Дом, Спална Соба, Дневна Соба и Некои Други Прилики. ●ОРГАНИЗАТОР НА ШМИНКА ПОСЛУЖАВНИК Неговиот Елегантен Дизајн и Извонредна Изработка Што Дава Удобно и Дарежливо Чувство. Резбата на Работ на Послужавникот Го Прави Неверојатен И Елегантен Акцент За Дневна Соба, Бања и Свадбена Забава. Vanity ОГЛЕДАЛО ПОСЛУЖАВНИК Еден Послужавник Со Повеќе Функции-Употреба Како Накит И Козметика Организатор или Служат Послужавник Исклучителниот Антички Дизајн Го Прави Идеален Избор за Подарок За Роденден или Фестивал. Описоваа ставка е едноставна и повеќенаменска лента, убава боја и едноставна форма, многу издржлива и практична во употреба.

Параметри на производот

Слична стока