.

.

Кујна Пешкир - Џингл Целиот Пат

Кујна Пешкир - Џингл Целиот Пат

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Примитиви Кујна Пешкир - Џингл Целиот Пат Примитиви Кујна Пешкир - Џингл Целиот Пат. ШИФРА : 108227 МИН КОЛИЧИНА : 1 СЕКОЈ ШКУ : 108227 МИН КОЛИЧИНА : 1 Секоја Достапност : на Залиха памучна кујнска крпа со целосна боја со "Џингл До Крај, Никој не Сака Џинглер Со Половина Газ!"сентиментални и ретро дизајни за одмор. Машина за перење. Детали Димензии : 28" х 28 " Материјал : ПАМУК УПЦ : 190134082277 Уметник : Дан Дипаоло Текст На Производот : ЏИНГЛ ДО КРАЈ НИКОЈ НЕ САКА Полугазен ЏИНГЛЕР Нарачување Информации ние сме компанија на големо, затоа бараме од сите клиенти да поднесат број ослободен од данок пред да го добијат нашиот каталог или да постават нарачки. Клиентите мора да бидат подготвени да обезбедат копија од ВАЖЕЧКА ДРЖАВНА ДАНОЧНА ЛИЧНА КАРТА на барање. Барањето за веб-нарачка е 50 долари и има минимални барања за нарачка и по ставка. Редоследот мора да биде во множители на барањата на секоја ставка.

Параметри на производот

Слична стока