.

.

ДОИТОЛ Гаџети За Бања Автоматски Диспензер За Паста За Заби Ѕид Монтиран Со Држач За Четки За Заби Мултифункционален Организатор На Четка За Заби За Заштеда На Про?

ДОИТОЛ Гаџети За Бања Автоматски Диспензер За Паста За Заби Ѕид Монтиран Со Држач За Четки За Заби Мултифункционален Организатор

DEN 327.04

Пристапност
Залиха

Неговиот едноставен дизајн, но практичен за употреба, што ќе ви даде добро искуство во користењето Оваа решетка за складирање може да ви помогне да ја одржувате вашата бања чиста и уредна, многу практична и издржлива. Држачот за четки за заби може да се користи во бањи, тушеви, изложбени салони, кујни и други места. Чашите можат да се превртат наопаку за да ја испуштат преостанатата вода, за да ја држат подалеку сува и чиста. Држачот за четки за заби може да држи детски четки за заби, четки за заби за возрасни, електрични четки за заби. Опис држачот за четка за заби изработен од пластика и издржлив. Држачот за четки за заби може да се користи за обични, електрични и детски четки за заби. И, исто така, можете да ги чувате вашите дневни додатоци за бања, како што се чистење на лицето, кармин или брич итн.Карактеристики-Боја : Светло Сива-Материјал : Пластика - Големина : 23, 80Х18, 00Х11, 50см/9, 35Х7, 07Х4, 52во - оваа решетка за складирање може да ви помогне да ја одржувате вашата бања чиста и уредна, многу практична и издржлива.

Параметри на производот

Слична стока