.

.

Автоматски диспензер за паста за заби - Електричен диспензер за паста за заби - диспензерот за заби Pastetooth со стерилизатор монтиран на wallидот на сензорот - Диспензер?

Автоматски диспензер за паста за заби - Електричен диспензер за паста за заби - диспензерот за заби Pastetooth со стерилизатор монтиран

DEN 463.84

Пристапност
Залиха

✨ Нема потреба да притискате со рака : Автоматскиот диспензерот за паста за заби не бара никаква рачна сила за притискање Само ставете ја четката за заби во автоматскиот дистрибутер за паста за заби, и точно ќе ја дистрибуира пастата за заби на четката за заби за 3 секунди. Овој производ е погоден за луѓе со слаби раце и деца. ✨ Авто-диспензерот за паста за заби избегнува вкрстено инфекција и го промовира оралното здравје : користењето на модерен диспендер за паста за заби ви овозможува да добиете паста за заби без да го допрете отворот за паста за заби, што може да спречи бактериска вкрстена инфекција помеѓу четки за заби. Вие и вашето семејство можете да уживате во четкање на забите додека го штитите вашето здравје. ✨ Дали сте уморни од вашиот KISD да направи хаос со паста за заби? Електричниот дистрибутер за паста за заби може да ви помогне да го избегнете хаосот предизвикан од децата да стискаат паста за заби и да ја дистрибуираат препорачаната количина на паста за заби. Ако ви треба повеќе паста за заби, можете да додадете црни кругови за да испуштите 1,7g или бели гумени кругови за да испуштите 2,5g. Овој производ исто така може да помогне во намалувањето на отпадот и да се подобри интересот на децата да ги четкаат забите, како и да ги охрабрат самостојно да развиваат добри навики за четкање. ✨ Диспензерот за паста за заби поставена со wallидови : Постојат две лесни опции за поставување за детски распрскувач за паста за заби. Првиот метод не бара дупки за дупчење; Едноставно користете го вклучениот лепак 3М за да го прикачите на wallидот и да зачувате простор за мијалник. Вториот метод е да го поставите директно на вашата мијалник, елиминирајќи ја загриженоста да го оштетите вашиот wallид со лепак од 3 метри. ✨ Погодно за разни пасти за заби и четки за заби : Диспензерот за паста за заби за бања има еластичен силиконски интерфејс кој може да смести и паста за заби на возрасни и деца и да ги дистрибуира непречено. Специјално дизајнираната може да одговара на секоја глава за четкичка за заби, вклучувајќи ги и главите на четката за заби. ✨ Дајте му на пастата за заби дом : Дали сте уморни од тоа што немате одредено место за паста за заби? Диспензерот за паста за заби може да обезбеди ексклузивно складирање за пастата за заби, а неговиот едноставен дизајн може да послужи и како декорација за подобрување на вашиот квалитет на живот. ✨ Гаранција : Ако не сте задоволни од автоматскиот диспендер за паста за заби што сте го добиле или не сте сигурни како да го инсталирате, ве молиме контактирајте не преку е -пошта.

Параметри на производот

Слична стока