.

.

Неродеко 2 парчиња Држач За Фен За Фен За Ѕид Држач За Фен За Фен Држач За Фен За Коса Монтиран На Ѕид Држач За Фен За Коса Држач За Фен За Коса Држач За Фен За Коса Мон?

Неродеко 2 парчиња Држач За Фен За Фен За Ѕид Држач За Фен За Фен Држач За Фен За Коса Монтиран На Ѕид Држач За Фен За Коса Држач За

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

РЕШЕТКАТА ЗА ФЕН за КОСА ставање фен за коса, може да биде во просторија за шминка, спална соба, атракција, берберница, ДРЖАЧ за ФЕН мултифункционален организатор за складирање на бања на ѕид. ДРЖАЧ ЗА ФЕН за МОНТИРАЊЕ НА ЅИД Лесна инсталација, вклучени се потребните додатоци. ФЕН СТОЈАТ Изработена од материјал, цврстата решетка е издржлива, лесна, против ' рѓа и не е лесна за паѓање. БАГАЖНИК ЗА СКЛАДИРАЊЕ МОНТИРАН НА ЅИД користи монтиран На Ѕид, заштедувајќи простор за ставање на фен за коса. РЕШЕТКАТА ЗА ФЕН за КОСА ставање фен за коса, може да биде во просторија за шминка, спална соба, атракција, берберница,. ДРЖАЧ за ФЕН мултифункционален организатор за складирање на бања на ѕид. ДРЖАЧ ЗА ФЕН за МОНТИРАЊЕ НА ЅИД Лесна инсталација, вклучени се потребните додатоци. ФЕН СТОЈАТ Изработена од материјал, цврстата решетка е издржлива, лесна, против ' рѓа и не е лесна за паѓање. БАГАЖНИК ЗА СКЛАДИРАЊЕ МОНТИРАН НА ЅИД користи монтиран На Ѕид, заштедувајќи простор за ставање на фен за коса. Пакет Листа 2 х Карактеристики На Држачот За Фен За Коса Монтиран На Ѕид-Изработена од материјал, цврстата решетка е издржлива, лесна, против ' рѓа и не е лесна за паѓање на решетката за складирање на ѕид. држач за фен - Лесна инсталација, потребните додатоци се вклучени држач за фен за коса.

Параметри на производот

Слична стока