.

.

Toyandona 2 парчиња торба за складирање торба за складирање играчки за бања за деца дете играчки играчки када играчки организатор за играчки wallид монтиран за складирањ?

Toyandona 2 парчиња торба за складирање торба за складирање играчки за бања за деца дете играчки играчки када играчки организатор за играчки

DEN 113.28

Пристапност
Залиха

Торби за организација на играчки- Нашата торба за мрежи го прави организаторот на играчки за када затоа што мрежницата е специјално распоредена, така што многу воздух може да циркулира додека целата вода се исцеди Складирање на парчиња детска игра- Погодно е за играчки за бебиња за бања и други материјали за бања. Организатор на играчки за бања со мрежи- Оваа торба за складирање на мрежи може да се користи во повеќе пати по миењето. Организатор на мали духови- неговиот голем дизајн на отворање го олеснува ставањето или да вадите предмети. Taghидна торба за складирање- нашите торби за мрежи се доволно големи и доволно тешки за да ги држат сите ваши играчки за бебиња и најважните работи за бањата. торбичка за складирање. торбичка за складирање. Пакетот вклучува 2 x Карактеристики на торбите за играчки за бања - Материјал : ПВЦ торбичка за складирање на мрежи. - Боја : розова, сива торба за складирање поставена со wallидови. -ИЗИЗИЈА : околу 39.08 инчи за складирање на деца за играчки. - Изработена изработка и креативен дизајн, создадете удобна и едноставна торбичка за складирање на бања во домот.

Параметри на производот

Слична стока