.

.

КРПИ За Бања ДИАОЏИЈА Сина Крпа Мека 6 Парчиња, Памучни Семејни Крпи Против Мирис, Лесна Спа Крпа За Брзо Сушење Со Голема Апсорпција За Бања 2 Крпа За Бања 2 Крпа За П?

КРПИ За Бања ДИАОЏИЈА Сина Крпа Мека 6 Парчиња, Памучни Семејни Крпи Против Мирис, Лесна Спа Крпа За Брзо Сушење Со Голема Апсорпција

DEN 527.84

Пристапност
Залиха

[Природни памучни крпи] : Изработени од памукМека и удобна, добра апсорпција на вода.За најдобра употреба, измијте одделно при првата употреба за да ја минимизирате lint.Do не користете белило, омекнувачи и железо бидејќи може да го оштети неговиот квалитет. [6 Парчиња Комплет За Крпи] : 2 крпи за Бања (27*55"), 2 Крпи за Раце(13*29"), 2 крпи за Перење х(13*13"). Секоја крпа служи суштинска улога во вашиот дом. Овие крпи можете да ги користите речиси насекаде : бања, кујна, теретана, спа центар, плажа, гостинска соба и за општо чистење итн. [Умерена дебелина] : новата технологија НА производство НА ДИАОЏИЈА гарантира дека крпата е полесна врз основа на висока апсорпција на вода, ја забрзува брзината на сушење, е погодна за складирање и не зазема простор. [Долготрајни] овие крпи за рачна бања се сите двојни странични шевови за да не се олабават страничните рабови, усвоена ексклузивна технологија за боење со брава во боја за да се задржат крпите во нивната оригинална нијанса, ова уверува дека изгледаат сосема ново и се чувствуваат удобно после секое перење. [ОЕКО-ТЕКС 100] Изработен Во Фабриката Оеко-Текс Стандард 100, независен систем за сертификација кој обезбедува текстилот да ги исполнува високите безбедносни и еколошки стандарди.

Параметри на производот

Слична стока