.

.

Држач За Фен За коса Држач, Држач За Фен За Коса Што Може Да Се Преклопи Решетка За Фен За Фен За Ѕид Организатор На Решетката За Фен За Дупчење Без Фен За Дупчење Држ?

Држач За Фен За коса Држач, Држач За Фен За Коса Што Може Да Се Преклопи Решетка За Фен За Фен За Ѕид Организатор На Решетката

DEN 197.76

Пристапност
Залиха

ДИЗАЈН НА ЛИКВИДАЦИЈА НА ЗАДНИОТ АВИОН- - - решетката за фен за коса монтирана на ѕид прифаќа дизајн на ликвидација, што е погодно за складирање на жични приклучоци и побезбедно за употреба Удобен начин за чување на фен за коса, а вклучениот држач за приклучок го олеснува организирањето кабли. ПРЕКЛОПЕН ДИЗАЈН - - - преклопниот дизајн на држачот за фен за коса може да заштеди многу простор, можете слободно да го закачите и да го оставите кога ќе го користите, нема потреба да го одвојувате од лево кон десно. Заштедете повеќе простор на ормари или суети и одржувајте ја вашата бања или соба организирана. ВИСОКОКВАЛИТЕТНА ОСНОВА - штандот за фен за коса што лесно се инсталира може да ја земе тежината на вашиот фен за коса и можете да го користите со доверба. Лепак без нокти, силна носивост, стабилна паста, не е лесно да падне. Компатибилен со повеќето видови и големини на фен за коса. САМОЛЕПЛИВА - - - решетката за фен за коса што се преклопува е самолеплива, не е потребно дупчење, нема оштетување на ѕидот, лесна за инсталирање и отстранување. Нема алатки, нема дупчење, завртки и клинци итн., ќе уживате во брза инсталација. ЕДНОСТАВЕН и СТИЛСКИ-држачот за фен за коса е специјално дизајниран за убави и елегантни фризури и заштедува време. Совршен за мали бањи со ограничен простор. Минималистички стил дизајн, убав и стилски изглед, совршена декорација. ДИЗАЈН НА ЛИКВИДАЦИЈА НА ЗАДНИОТ АВИОН- - - решетката за фен за коса монтирана на ѕид прифаќа дизајн на ликвидација, што е погодно за складирање на жични приклучоци и побезбедно за употреба. Удобен начин за чување на фен за коса, а вклучениот држач за приклучок го олеснува организирањето кабли. ПРЕКЛОПЕН ДИЗАЈН - - - преклопниот дизајн на држачот за фен за коса може да заштеди многу простор, можете слободно да го закачите и да го оставите кога ќе го користите, нема потреба да го одвојувате од лево кон десно. Заштедете повеќе простор на ормари или суети и одржувајте ја вашата бања или соба организирана.

Параметри на производот

Item Type:
Hair Dryer Holder Stand
Size:
Approx. 15 x 15cm/5.9 x 5.9in
U Shaped Caliber:
Approx. 5cm/1.97in
Material:
ABS, PP, Soft Rubber
Package List:
1 x Bracket:
1 x Adhesive:
Note:
Please allow error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
Слична стока