.

.

ЛИЛИ Пластична Кутија За Ткиво Покритие Салфетка Кутија За Складирање Дневна Соба Организатор Автомобил Држач За Хартија Контејнер За Салфетки (Боја: Сина, Големи?

ЛИЛИ Пластична Кутија За Ткиво Покритие Салфетка Кутија За Складирање Дневна Соба Организатор Автомобил Држач За Хартија Контејнер За Салфетки

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Лесен за Употреба - Држачи За Ткивни Кутии за стандардни пакувања На Кленекс Висок Квалитет-висок квалитет, цврст и издржлив, со убава форма. Издржлив-цврстиот материјал ги одржува носителите на кутии за ткиво еднократно, елиминирајќи ѓубре и грозни хартиени кутии. Романтичен стил-Стилски дизајн на држачи за ткивни кутии, поудобно и поеколошки. Работи совршено како декорација за вашата трпезарија / спална соба / дневна соба. Лесен за Употреба - Држачи За Ткивни Кутии за стандардни пакувања На Кленекс. Висок Квалитет-висок квалитет, цврст и издржлив, со убава форма. Издржлив-цврстиот материјал ги одржува носителите на кутии за ткиво еднократно, елиминирајќи ѓубре и грозни хартиени кутии. Романтичен стил-Стилски дизајн на држачи за ткивни кутии, поудобно и поеколошки. Работи совршено како декорација за вашата трпезарија / спална соба / дневна соба. Лесен за Употреба - Држачи За Ткивни Кутии за стандардни пакувања На Кленекс.Висок Квалитет-висок квалитет, цврст и издржлив, со убава форма.Издржлив-цврстиот материјал ги одржува носителите на кутии за ткиво еднократно, елиминирајќи ѓубре и грозни хартиени кутии.Романтичен стил-Стилски дизајн на држачи за ткивни кутии, поудобно и поеколошки.Работи совршено како декорација за вашата трпезарија / спална соба / дневна соба.

Параметри на производот

Слична стока